MP4 плейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Нека ви вдъхновява изключителният звук от MP4 плейъра GoGear Muse с FullSound и шумоизолиращи слушалки. Със SafeSound за безпроблемно слушане плюс Songbird и интуитивен 3,2-инчов HVGA сензорен дисплей, за да бъде пълно вашето удоволствие. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

Дори и в най-шумната среда

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  С шумоизолиращите слушалки вие чувате повече подробности от музиката при по-ниска сила, отколкото е възможно при нормалните слушалки. На базата на пълни проучвания на анатомията на канала на човешкото ухо, конструкцията с ъглова акустика на слушалките с шумоизолация създават идеално уплътнение между източника на звука и ушния канал, като така премахват нежелания фонов шум, като изпращат звука директно във вашите уши. Дори и при умерена сила на звука, вие пак можете да различавате детайлите на музиката без шумови смущения. Предлагат се уплътняващи тела в три размера, за най-добро прилягане.

 • SafeSound за максимална наслада от музиката без увреждане на слуха

  SafeSound за максимална наслада от музиката без увреждане на слуха

  Сега можете да се наслаждавате свободно и пълно на музиката си, без да се безпокоите от увреждане на слуха. Създаден от Philips, SafeSound постоянно анализира звуковото ниво на вашия MP3 плейър Philips GoGear и ви предупреждава, ако нивото и продължителността може да имат евентуални дълготрайни последствия върху слуха ви. Можете да предприемете съответни действия, като намалите силата на звука или оставите SafeSound автоматично да я регулира - без да се занимавате с настройки. Освен това, SafeSound предоставя преглед на продължителността на свирене за деня или за седмицата, за да можете да контролирате по-добре здравето на слуха си.

 • Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звукът за филми е авангардна аудио технология, която анализира директно всеки източник на звук в звуковия съпровод на филми и видеоклипове и пресъздава естествена звукова сцена с индивидуално и прецизно локализирани звукови елементи. Обработените звукови елементи се изпращат директно във всяко ухо чрез слушалките за поставяне в ушите. Съраунд звукът за филми създава естествено акустично пространство, използвайки действителното съдържание на звуковия съпровод. С него слушателят се озовава в центъра на действието, изцяло потопен в картината - точно както е искал филмовият звукорежисьор.

 • Слот за microSD карта за разширен обем на паметта

  Слот за microSD карта за разширен обем на паметта

  Малкото е красиво, що се отнася до мобилни устройства, но не и до капацитет на паметта. С плейъра GoGear можете да имате най-доброто от всичко, като просто поставите microSD карта. microSD картата ще се показва като втори сменяем диск, когато плейърът бъде свързан с компютър за лесен трансфер на файлове. Просто заредете картата с желаното съдържание и я поставете в плейъра. Можете да си купите до 32 GB карта, за да разширите паметта си, така че никога няма да се притеснявате, че ще ви свършат възможностите за забавление.

 • FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  RDS (Radio Data System) е стандарт за комуникационен протокол, който позволява предаването на цифрова информация с FM радио излъчвания. FM радиоприемниците с RDS могат да показват тази полезна информация, която включва название на станцията, данни за програмата, заглавие и изпълнител на песента и др. Във всеки момент можете да заредите желаната станция като настроен канал във вашия плейър GoGear. С 20 настроени станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своите любими станции, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите им всеки път.

 • Персонализиране на звука за личен избор на звучене на музиката

  Персонализиране на звука за личен избор на звучене на музиката

  Sound Personalization от Philips е забавен и интуитивен начин да извлечете най-доброто от музиката си и да й се наслаждавате по начина, по който искате. Забравете за стандартните графични еквалайзери или ограничения избор на настройки, например джаз, рок и класика. Със Sound Personalization имате в ръка един стилен и иновативен сензорен екран, който позволява свободно управление на всеки аспект на възпроизвеждания звук. Сега можете да повишавате, адаптирате и създавате свои собствени звукови изживявания и да вдъхнете нов живот на своите песни.

 • LikeMusic за списъци за изпълнение от песни, които звучат чудесно в комплект

  LikeMusic за списъци за изпълнение от песни, които звучат чудесно в комплект

  LikeMusic ви позволява да усетите повече от музиката, която обичате най-много - само с едно щракване! Не е нужно да сортирате цялата си фонотека или да чакате да ви осени прозрение. LikeMusic е патентован алгоритъм на Philips, който анализира песните във фонотеката, за да намери сходни музикални характеристики. Тези характеристики помагат на LikeMusic да създаде интелигентни списъци за изпълнение от песни, които просто звучат чудесно заедно. Само щракнете върху песен, която обичате, и натиснете иконата на LikeMusic – моментално се появява списък за изпълнение. Дайте му име и се радвайте на новия списък за изпълнение – или открийте отново песните – на компютъра или на плейъра GoGear.

 • Капацитивен сензорен екран за гладка и интуитивна навигация

  Капацитивен сензорен екран за гладка и интуитивна навигация

  Капацитивен сензорен екран за гладка и интуитивна навигация.

 • 3,2-инчов HVGA цветен дисплей за превъзходно видео забавление

  Приятният 3,2-инчов широкоекранен дисплей на вашия плейър GoGear предлага висока разделителна способност за превъзходно видео качество и отчетлив, жив образ. В комплект с пълноцветно меню, големият екран позволява ясна навигация в мултимедийни файлове, за да допълни пакета от удивително мултимедийно изживяване в движение.

 • Вграден високоговорител, за да споделяте развлеченията си

  Вграден високоговорител, за да споделяте развлеченията си.

Вижте всички спецификации
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • От Philips

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува