Mини таблет с Android™

  Mини таблет с Android™

  Приложения и игри до безкрай, на върха на пръстите ви

  GoGear Connect е идеалното устройство за забавления, когато сте в движение. Изтегляйте приложения и игри за Android до безкрай. Наслаждавайте се на богат звук с неговите шумоизолиращи слушалки, благодарение на FullSound и Съраунд звук за филми, или с мощния му вграден високоговорител. Вижте всички предимства

 • Приложения и игри до безкрай, на върха на пръстите ви

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Приложения и игри до безкрай, на върха на пръстите ви

Обогатени с превъзходен звук

 • Достъп до хиляди приложения и игри чрез магазина на Android

  Достъп до хиляди приложения и игри чрез магазина на Android

  Забавлявайте се с чудесни приложения от магазина на Android. Просто щракнете върху иконата на вашия GoGear, за да се свържете с Магазина на Android чрез Wi-Fi, и започнете да търсите приложения, публикувани от надеждни външни доставчици. Изтегляйте игри, инструменти, електронни книги или приложения, за да персонализирате своя GoGear – безплатно или за малко пари. Ясният, лесен за използване интерфейс, позволява да се придвижвате интуитивно сред приложенията, които могат да се подреждат по оценка, категория или популярност. Изтегляйте приложения директно на вашия GoGear и се забавлявайте с тях на момента. С GoGear животът в движение се превръща в наистина забавно пътуване.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звук за филми, за да се озовете в центъра на действието

  Съраунд звукът за филми е авангардна аудио технология, която анализира директно всеки източник на звук в звуковия съпровод на филми и видеоклипове и пресъздава естествена звукова сцена с индивидуално и прецизно локализирани звукови елементи. Обработените звукови елементи се изпращат директно във всяко ухо чрез слушалките за поставяне в ушите. Съраунд звукът за филми създава естествено акустично пространство, използвайки действителното съдържание на звуковия съпровод. С него слушателят се озовава в центъра на действието, изцяло потопен в картината - точно както е искал филмовият звукорежисьор.

 • Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  С шумоизолиращите слушалки вие чувате повече подробности от музиката при по-ниска сила, отколкото е възможно при нормалните слушалки. На базата на пълни проучвания на анатомията на канала на човешкото ухо, конструкцията с ъглова акустика на слушалките с шумоизолация създават идеално уплътнение между източника на звука и ушния канал, като така премахват нежелания фонов шум, като изпращат звука директно във вашите уши. Дори и при умерена сила на звука, вие пак можете да различавате детайлите на музиката без шумови смущения. Предлагат се уплътняващи тела в три размера, за най-добро прилягане.

 • Вграден високоговорител, за да споделяте развлеченията си

  Вграден високоговорител, за да споделяте развлеченията си.

Вижте всички спецификации
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • От Philips

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува