Портативен видео плейър

  Портативен видео плейър

  Вашите музика и видео в движение

  Потопете се в музика, филми и снимки с аудио и видео плейъра Philips. Снабден с цветен екран 6,1 см (2,4") за лесна навигация и разглеждане на снимки. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

GoGEAR Портативен видео плейър

2 GB, Пълноцветен дисплей 6, 1 см (2, 4") SA3325/02 Търсене на подобни продукти

Вашите музика и видео в движение

плюс MP3, WMA, снимки и FM радио

 • Наслаждавайте се на музика във формати MP3 и WMA плюс FM тунер

  Наслаждавайте се на музика във формати MP3 и WMA плюс FM тунер

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от най-популярните формати на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своето портативно устройство. Просто изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени, като ги извлечете от своите аудио компактдискове в MP3 или WMA файлове и ги прехвърлите на своето устройство. Нещо повече - можете да превключите на своето вградено цифрово FM радио с до 20 настроени станции, за повече възможности за музика.

 • Плъзгате и пускате своите песни – без необходимост от софтуер

  Плъзгате и пускате своите песни – без необходимост от софтуер

  Можете бързо и лесно да прекопирате музикалната си колекция от компютъра на своя GoGear плейър. Само свържете своя GoGear към компютъра си в Windows® Explorer, изберете песните или папките, които искате да копирате на плейъра си, а после плъзнете избраните файлове в папката с музика на GoGear. Не повече от това. Няма нужда от инсталиране на никакъв допълнителен софтуер!

 • Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео

  Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео

  Philips ви предлага забавление без край. Вашият MP4 видео плейър GoGEAR има компактна, вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. Радвайте се на до 20 часа музика или 4 часа видео с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте директно от компютъра през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Прехвърлянето на големи музикални и видео файлове с данни на висока скорост от компютъра към портативния ви MP3 плейър или MP3 видео плейър вече е като детска игра благодарение на USB 2.0 устройството, приложено към плейъра ви. Само го свържете към USB 2.0 порт на компютъра с предвидения за целта кабел, за да започне този бърз процес. И музиката е готова веднага да тръгне навсякъде с вас.

 • 2,4-инчов QVGA цветен LCD за върховно гледане на видео

  2,4-инчов QVGA цветен LCD за върховно гледане на видео
Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува