Флаш аудио/видео плейър

  Флаш аудио/видео плейър

  Вашата цифрова музика в движение

  Слушайте до 10 часа музика във формат MP3 и WMA с Philips SA31XX. Разглеждайте снимки и гледайте любимите си филми на 1,8-инчовия цветен екран. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашата цифрова музика в движение

със снимки и възпроизвеждане на видео

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • 1,8-инчов цветен LCD дисплей за лесна навигация и разглеждане на снимки

  1,8-инчов цветен LCD дисплей за лесна навигация и разглеждане на снимки

  1,8-инчов цветен екран ви позволява лесна навигация в менюто за управление или в музикалните файлове на вашия плейър GoGear. Плюс това, можете да прелиствате колекцията си от снимки, докато слушате музика в движение.

 • Насладете се на възпроизвеждане на музика до 10 часа*

  Насладете се на възпроизвеждане на музика до 10 часа*

  Издръжливостта на батерията се изразява в 10 часа непрекъснато изпълнение на музика или слушане на FM радио - само с едно зареждане.

 • Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Прехвърлянето на големи музикални и видео файлове с данни на висока скорост от компютъра към портативния ви MP3 плейър или MP3 видео плейър вече е като детска игра благодарение на USB 2.0 устройството, приложено към плейъра ви. Само го свържете към USB 2.0 порт на компютъра с предвидения за целта кабел, за да започне този бърз процес. И музиката е готова веднага да тръгне навсякъде с вас.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува