Портативен видео плейър

  Портативен видео плейър

  Гледайте видеофилми в движение

  Насладете се на тотално мултимедийно забавление с цифровия аудио/видео плейър SA3025 на Philips GoGear. Обхождайте лесно файлове с музика, филми и снимки на цветния екран 4 см (1,5"). Просто плъзнете и пуснете музиката или данните, като използвате USB връзката. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

GoGEAR Портативен видео плейър

2 GB, Пълноцветен дисплей 3, 8 см (1, 5") SA3025/02 Търсене на подобни продукти

Гледайте видеофилми в движение

с възпроизвеждане на музика и снимки

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • FM радио с 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с 20 настроени станции за повече музикални опции

  Цифровото FM радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашия GoGear. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. Можете да настройвате до 20 радиостанции и да се радвате на любимите си програми по всяко време.

 • 1,5" цветен дисплей за лесна навигация и разглеждане на снимки

  1,5" цветен дисплей за лесна навигация и разглеждане на снимки

  Пълноцветният 3,8 см (1,5") дисплей позволява лесна навигация в менюто за управление или в музикалните файлове на вашия плейър GoGear. Освен това можете да прелиствате колекцията си от снимки, докато слушате музика в движение.

 • Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Бързо изтегляне от компютъра ви по USB 2.0*

  Прехвърлянето на големи музикални и видео файлове с данни на висока скорост от компютъра към портативния ви MP3 плейър или MP3 видео плейър вече е като детска игра благодарение на USB 2.0 устройството, приложено към плейъра ви. Само го свържете към USB 2.0 порт на компютъра с предвидения за целта кабел, за да започне този бърз процес. И музиката е готова веднага да тръгне навсякъде с вас.

Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува