MP3 плейър

  Превъзходно звуково изживяване

  С GoGear Spark имате най-новото от модерните технологии! Вашият компактен музикален спътник с FullSound™ и удобни висококачествени слушалки ви осигурява изключителен звук в движение. И в допълнение на това - обложки на албуми, Songbird и FM радио - за забавление без граници. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

И забавление със стил

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Audible.com съдържа цифрови аудиокниги и други неща

  Audible.com съдържа цифрови аудиокниги и други неща

  Audible.com е вашата дестинация за най-богатия избор от цифрови аудиокниги, списания, радиопредавания, комедийни изпълнения и други, предлагани за изтегляне. Наслаждавайте се на книги в колата, във фитнес салона или когато сте навън. Автори и звезди четат свои собствени творби, известни актьори четат любимите ви заглавия. На Audible.com можете да търсите и избирате сред повече от 75 000 заглавия, включително най-новите бестселъри и вечната класика.

 • FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  RDS (Radio Data System) е стандарт за комуникационен протокол, който позволява предаването на цифрова информация с FM радио излъчвания. FM радиоприемниците с RDS могат да показват тази полезна информация, която включва название на станцията, данни за програмата, заглавие и изпълнител на песента и др. Във всеки момент можете да заредите желаната станция като настроен канал във вашия плейър GoGear. С 20 настроени станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своите любими станции, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите им всеки път.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • Вграден клипс за лесно носене

  Вграден клипс за лесно носене
 • Smart Shuffle, за да слушате първо това, което най-много харесвате

  Smart Shuffle, за да слушате първо това, което най-много харесвате
 • Меки гумени микрослушалки за удобство при слушане

  Меките гумени микрослушалки ви осигуряват удобство, когато слушате любимата си музика. Меките гумени накрайници обгръщат слушалките и нежно се нагаждат към формата и размера на ушите ви. С тези меки възглавнички слушането на музика през болезнени за ухото слушалки остава в миналото.

 • До 22 часа възпроизвеждане на музика

  Издръжливостта на батерията се изразява в 22 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика - само с едно зареждане.

Вижте всички спецификации
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува