MP4 плейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Включете GoGear Ariaz с FullSound™ и шумоизолиращи слушалки, за да се наслаждавате на изключителен звук в движение. Забавленията нямат край с неговия 2,4-инчов екран, Philips Songbird и изключително дългото възпроизвеждане на музика (45 часа) и видео (5 часа). Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

И забавление с цялата мултимедия, която може да се побере в него

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Audible.com съдържа цифрови аудиокниги и други неща

  Audible.com съдържа цифрови аудиокниги и други неща

  Audible.com е вашата дестинация за най-богатия избор от цифрови аудиокниги, списания, радиопредавания, комедийни изпълнения и други, предлагани за изтегляне. Наслаждавайте се на книги в колата, във фитнес салона или когато сте навън. Автори и звезди четат свои собствени творби, известни актьори четат любимите ви заглавия. На Audible.com можете да търсите и избирате сред повече от 75 000 заглавия, включително най-новите бестселъри и вечната класика.

 • Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  С шумоизолиращите слушалки вие чувате повече подробности от музиката при по-ниска сила, отколкото е възможно при нормалните слушалки. На базата на пълни проучвания на анатомията на канала на човешкото ухо, конструкцията с ъглова акустика на слушалките с шумоизолация създават идеално уплътнение между източника на звука и ушния канал, като така премахват нежелания фонов шум, като изпращат звука директно във вашите уши. Дори и при умерена сила на звука, вие пак можете да различавате детайлите на музиката без шумови смущения. Предлагат се уплътняващи тела в три размера, за най-добро прилягане.

 • Пълноцветен дисплей 6,1 см (2,4") за видео с фантастично качество

  Пълноцветен дисплей 6,1 см (2,4") за видео с фантастично качество

  Красивият 6,1 см (2,4") дисплей с висока разделителна способност на вашия плейър GoGear предлага видео с отлично качество и отчетлив, жив образ. В комплект с пълноцветно меню, големият екран позволява лесна навигация в мултимедийните файлове, за да получите завършено мултимедийно изживяване в движение.

 • FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  RDS (Radio Data System) е стандарт за комуникационен протокол, който позволява предаването на цифрова информация с FM радио излъчвания. FM радиоприемниците с RDS могат да показват тази полезна информация, която включва название на станцията, данни за програмата, заглавие и изпълнител на песента и др. Във всеки момент можете да заредите желаната станция като настроен канал във вашия плейър GoGear. С 20 настроени станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своите любими станции, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите им всеки път.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • Smart Shuffle, за да слушате първо това, което най-много харесвате

  Smart Shuffle, за да слушате първо това, което най-много харесвате
 • Възпроизвежда до 45 часа музика или 5 часа видео

  Забравете за мъките с нуждата от непрекъснато зареждане на батерията на плейъра GoGear. Този извънредно издръжлив плейър ви позволява да се наслаждавате на любимата музика до невероятните 45 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или до 5 часа на видео - всичко това само с едно зареждане. Вече можете на спокойствие да слушате музика цял ден или да гледате еквивалента на 3 филма от начало до край, където и да отидете.

Вижте всички спецификации
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува