MP3 плейър

  Развлечения със стил

  Цифровият аудио плейър Philips GoGear Spark постига поразително изпълнение. На плейъра свети обложката на албума, а песните се подсилват от патентованата технология на Philips FullSound. Показвайте плейъра си със собствени снимки като скрийнсейвър. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Развлечения със стил

с FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

 • 1,5" пълноцветен дисплей за лесна навигация и обложки на албуми

  1,5" пълноцветен дисплей за лесна навигация и обложки на албуми

  Пълноцветният 3,8 см (1,5") дисплей позволява лесна навигация в менюто за управление или в музикалните файлове на вашия плейър GoGear. Освен това можете да прелиствате колекцията си от снимки, докато слушате музика в движение.

 • Директно зареждане от компютър през USB

  Директно зареждане от компютър през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • Плъзгате и пускате своите песни – без необходимост от софтуер

  Плъзгате и пускате своите песни – без необходимост от софтуер

  Можете бързо и лесно да прекопирате музикалната си колекция от компютъра на своя GoGear плейър. Само свържете своя GoGear към компютъра си в Windows® Explorer, изберете песните или папките, които искате да копирате на плейъра си, а после плъзнете избраните файлове в папката с музика на GoGear. Не повече от това. Няма нужда от инсталиране на никакъв допълнителен софтуер!

 • FM радио с 20 настроени станции за повече музикални възможности

  FM радио с 20 настроени станции за повече музикални възможности

  Цифровото FM радио предлага допълнителни възможности за музикалната колекция на вашия GoGear. Просто намерете станцията, която искате да запаметите, и задръжте бутона за настройка, за да запомните честотата. Можете да настроите до 20 радиостанции и да се радвате на любимите си програми, където и да отидете.

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Персонализирано слайдшоу, като допълнение към слушането на музика

  Персонализирано слайдшоу, като допълнение към слушането на музика

  Точно както обичате да се изразявате посредством своите аксесоари и приспособления, персонализираното слайдшоу позволява на вашия плейър GoGear да бъде вашето по-нататъшно изявяване, докато сте в движение. Изберете произволно изображение или набор изображения, които искате, за своето слайдшоу. Когато спрете GoGear, вашето персонализирано слайдшоу ще оживее и ще ви показва снимки на приятели и хора около вас.

 • Audible.com съдържа цифрови аудиокниги и други неща

  Audible.com съдържа цифрови аудиокниги и други неща

  Audible.com е вашата дестинация за най-богатия избор от цифрови аудиокниги, списания, радиопредавания, комедийни изпълнения и други, предлагани за изтегляне. Наслаждавайте се на книги в колата, във фитнес салона или когато сте навън. Автори и звезди четат свои собствени творби, известни актьори четат любимите ви заглавия. На Audible.com можете да търсите и избирате сред повече от 75 000 заглавия, включително най-новите бестселъри и вечната класика.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува