Флаш аудио плейър

  Флаш аудио плейър

  Приспособен за MP3 и WMA

  Ултра здрав и подходящ за носене, цифровият аудиоплейър GoGear 512 MB SA260 е всичко, което ви трябва, за да вземете със себе си любимата си MP3 и WMA музика. Записвайте директно в MP3 от всякакъв източник през линеен вход или правете собствени записи на реч по всяко време, навсякъде. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Приспособен за MP3 и WMA

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • SuperScroll навигацията намира песни по прост и бърз начин

  SuperScroll навигацията намира песни по прост и бърз начин

  Бърза и точна навигация до вашите любими песни. Прегледайте за секунди стотици песни лесно и без проблем или една по една. Можете да изберете да се придвижите през списъка песен по песен или да задържите малко по-дълго натиснат клавиша, за да преминете със SuperScroll бързо до желаната мелодия.

 • Вграден разширителен слот за мини SD памет

  Този специален слот на вашия плейър приема стандартни карти с SD памет, така че да можете да разширявате инсталираната на вашия плейър памет. Използвайте по-голямата гъвкавост при разширяване на паметта винаги и навсякъде.

 • Директен запис на MP3 от аналогов или цифров вход

  Записва директно във формат MP3 през аналоговия или цифровия вход MP3 файлове, кодирани в реално време (Не е нужен компютър).

 • Функциите "AB повторение" и "Показалец" улесняват изучаването на чужд език

  Научете чужд език лесно и ефективно с тези интелигентна система, която ви позволява да слушате материала с повторения, просто като натискате бутона "AB Repeat". Благодарение на интегрирането на цифрова записваща памет с мощен цифров сигнален процесор, системата непрекъснато записва в реално време от източника на сигнал, така че можете да възпроизведете записа колкото пъти желаете. Достатъчно е да откриете секцията, която искате да прослушате, после да натиснете бутона "AB Repeat" и ще възпроизведете тази секция.

Вижте всички спецификации
 • 1MB = 1 милион байта; наличното място за съхранение ще е по-малко.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • PlaysForSure, Windows Media и емблемата на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува