MP3 плейър

  Свържете се със своята музика и повиквания

  Защипете и щраквайте, за да останете във връзка! Шикарният цифров аудиоплейър Philips GoGear LUXE се защипва като аксесоар и превключва от музика на повиквания на вашия мобилен телефон с Bluetooth - като показва и името на този, който се обажда - с едно натискане. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Свържете се със своята музика и повиквания

MP3 плейър с Bluetooth® слушалка

 • Дисплей за име и номер на викащия

  Дисплей за име и номер на викащия

  Никога не пропускайте обаждане, докато слушате музиката си. В момента, когато ви се обадят по телефона, името и номерът на отсрещната страна се показват веднага, преди да вдигнете телефона.

 • Плъзгайте и пускайте своите песни и данни - няма нужда от софтуер

  Плъзгайте и пускайте своите песни и данни - няма нужда от софтуер

  Можете бързо и лесно да прекопирате музикалната си колекция от компютъра на своя GoGear плейър. Само свържете своя GoGear към компютъра си в Windows® Explorer, изберете песните или папките, които искате да копирате на плейъра си, а после плъзнете избраните файлове в папката с музика на GoGear. Не повече от това. Няма нужда от инсталиране на никакъв допълнителен софтуер!

 • Същите слушалки за музика и телефонни повиквания

  Същите слушалки за музика и телефонни повиквания

  Сега можете да не пропускате нито любимата си музика, нито важните повиквания - само с едни слушалки. Сдвояването на вашия MP3 плейър с мобилния телефон чрез Bluetooth ще отстрани нуждата от превключване между слушалките. Когато телефонът получи входящо повикване, докато слушате музика, MP3 плейърът автоматично ще поеме телефонния сигнал с вградената Bluetooth функционалност. Просто почукайте по плейъра, за да може да превключите в режим "разговор", за да приемете повикването, и обратно.

 • Малък и стилен - като моден аксесоар

  Малък и стилен - като моден аксесоар

  Стилният дизайн на GoGear LUXE с вграден клипс е предназначен за носене като моден аксесоар – защипете го на чантата си или на дрехите си. Не е нужно вече да ровите в чантата си за своя MP3 плейър. Сега можете да се радвате на своята цифрова музика в движение и да сте в крак с модата при това.

 • Превключете към своя Bluetooth мобилен телефон с едно щракване

  Превключете към своя Bluetooth мобилен телефон с едно щракване

  Само едно щракване, и можете да превключвате от слушане на музика на приемане на телефонно повикване – просто щракнете отново, за да подновите музикалното си забавление. Вграден интелигентен бутон на лицевата страна на плейъра ви позволява пускане и пауза на музиката, както и превключване между музика и обаждания. Просто почукайте върху повърхността, за да отговорите на повикването – а после и да го завършите – без нужда да сменяте слушалките или да спирате музиката.

 • Време в режим на готовност до 100 часа*

  Време в режим на готовност до 100 часа*

  За най-голямо удобство в слушането на музика в движение, едно зареждане на вашия GoGear LUXE може да даде непрекъсната работа в режим на готовност до 100 часа.

 • До 4 часа време за разговори*

  До 4 часа време за разговори*

  При максимално време на разговор 4 часа с едно зареждане, телефонните разговори по работа или за забавление са по-лесни от когато и да било. Нещо повече, сега можете да не пропускате любимата си музика, като оставате във връзка.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Разбъркване на музиката за върховно удобство

  Разбъркване на музиката за върховно удобство

  Функцията "разбъркай и пусни" ви избавя от скуката да слушате музиката си всеки път в един и същи ред. След зареждане на любимите ви песни в плейъра GoGear от музикалната ви библиотека всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за разбъркване и музиката ви ще се възпроизвежда в случаен ред. Чувствайте се заредени с енергия с всеки път различно и неповторимо слушане на музика, когато вземете плейъра си GoGear с вас на път.

 • До 10 часа възпроизвеждане на музика от MP3 и WMA*, плюс FM радио

  До 10 часа възпроизвеждане на музика от MP3 и WMA*, плюс FM радио
Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува