MP3 видеоплейър

  MP3 видеоплейър

  Вашите музика и видеоклипове в движение

  Портативният AV плейър Philips GoGear ViBE съдържа големи забавления в изключително малки размери. Неговият 1,5-инчов пълноцветен дисплей показва обложки на албуми, а изгледът на папки гарантира лесно придвижване и организиране. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вашите музика и видеоклипове в движение

Малки размери, голямо забавление

 • Възпроизвеждайте MP3, WMA или DRM музика от абонаментни услуги

  Възпроизвеждайте MP3, WMA или DRM музика от абонаментни услуги

  Вашият плейър GoGear поддържа последната технология Digital Rights Management (DRM) на Windows Media от Microsoft, която му позволява да разпознава и възпроизвежда музика, закупена или абонирана от онлайн аудио услуги с използване на същата технология. А можете и да създавате свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър, за да се насладите на огромната вселена от предлагана цифрова музика.

 • 1,5" пълноцветен дисплей за лесна навигация и обложки на албуми

  1,5" пълноцветен дисплей за лесна навигация и обложки на албуми

  Пълноцветният 3,8 см (1,5") дисплей позволява лесна навигация в менюто за управление или в музикалните файлове на вашия плейър GoGear. Освен това можете да прелиствате колекцията си от снимки, докато слушате музика в движение.

 • Възпроизвеждане до 25 часа музика или 4 часа видео

  Възпроизвеждане до 25 часа музика или 4 часа видео

  Забравете за мъките с нуждата от непрекъснато зареждане на батерията на плейъра GoGear. Този издръжлив плейър ви дава възможност да се наслаждавате на любимата музика до невероятните 25 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или до 4 часа на видео - всичко това само с едно зареждане. Вече можете да седнете и цял ден да слушате музика или да гледате еквивалента на 2 филма от начало до край, където и да отидете.

 • Директно зареждане от компютър през USB

  Директно зареждане от компютър през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • Лесно изтегляне на видео от Интернет с вашия GoGear

  Лесно изтегляне на видео от Интернет с вашия GoGear

  Гледайте видеофилми в движение с изтеглянето на видео от Интернет - лесна за използване функция, която ви позволява да изтегляте видео от сайтовете за споделяне на видео (YouTube, MySpace или Google Video) на вашия GoGear. Инсталирайте предоставеното приложение за компютър, свържете своя GoGear към компютъра и д Internet Explorer посетете любимия си сайт за споделяне на видео. Изберете видеофилма и натиснете бутона Download, който се появява, когато задържите курсора на мишката над видеофилма. Без да чакате, просто преминете към други видеофилми и започнете и тяхното изтегляне.

 • FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  RDS (Radio Data System) е стандарт за комуникационен протокол, който позволява предаването на цифрова информация с FM радио излъчвания. FM радиоприемниците с RDS могат да показват тази полезна информация, която включва название на станцията, данни за програмата, заглавие и изпълнител на песента и др. Във всеки момент можете да заредите желаната станция като настроен канал във вашия плейър GoGear. С 20 настроени станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своите любими станции, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите им всеки път.

 • Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесният и интуитивен потребителски интерфейс на GoGear се дължи на усъвършенствана технология за навигация. Той спомага за осигуряване не само на лесна и гладка навигация, но и на приятна работа с мултимедия, за чиято подготовка не е нужно много време. Интелигентните функции като тази за обложка на албума, която показва графичното оформление на обложката, вградено в музикалните файлове, ви дават възможност за по-богато изживяване - точно както в добрите стари времена бихте разглеждали обложката на компактдиска или грамофонната плоча, докато слушате музиката.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  За върховна преносимост на музиката, плейърът Philips GoGear е готов за носене и готов за път. Лекото и свръхкомпактно устройство ви дава превъзходно качество на звука и истински портативно развлечение в движение.

 • По-голям избор на съдържание с поддръжка на Napster и Audible

  По-голям избор на съдържание с поддръжка на Napster и Audible

  Ползвайте най-доброто аудио съдържание на вашия Philips GoGear с Napster и Audible. С Napster To Go с твърда цена за музика можете да слушате милиони песни с отлично качество. Просто ги прехвърлете на вашия GoGear, като ги плъзнете и пуснете, без да плащате за всяка песен поотделно. Открийте нова музика с различните услуги, като автоматично смесване на списъци с песни и радиостанции, точно както ги искате. Audible предлага над 50 000 аудио програми, като аудиокниги, излъчвания, забавление, списания, вестници и бизнес информация. Изберете месечен план или купувайте съдържание в комплект, което да вземете със себе си на своя GoGear.

Вижте всички спецификации
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува