MP3 видеоплейър

  MP3 видеоплейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Слушайте ненадминат звук с портативния аудио и видео плейър Philips GoGear Opus с FullSound™. Пригответе се за развлечения в движение - записвайте онлайн видео направо в плейъра и след това го гледайте на страхотния QVGA цветен екран 7,1 см (2,8"). Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

с FullSound™ и слушалки с шумоизолация

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  Слушалки с шумоизолация за минимизиране на околния шум

  С шумоизолацията вие можете да чувате повече подробности от музиката при по-ниска сила, отколкото е възможно при нормалните слушалки. На базата на пълни проучвания на анатомията на канала на човешкото ухо, конструкцията с ъглова акустика на слушалките с шумоизолация създават идеално уплътнение между източника на звука и ушния канал, като така премахват нежелания фонов шум, като изпращат звука директно във вашите уши. Дори и при умерена сила на звука, вие пак можете да различавате детайлите на музиката без шумови смущения. Предлагат се уплътняващи тела в три размера, за най-добро прилягане.

 • SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  SuperScroll™, за намиране на търсеното от вас по бърз и опростен начин

  Бутоните за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък за изпълнение с по една песен или видео, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до желания от вас файл.

 • Създавайте списъци за изпълнение и изтривайте песни директно на устройството

  Създавайте списъци за изпълнение и изтривайте песни директно на устройството

  Списъкът с песни в движение ви позволява да създавате списъци за изпълнение на своя GoGear по всяко време, в движение. Аналогично, функцията изтриване просто ви позволява да премахвате всички медийни файлове, които не искате да са на вашия плейър. Без да е нужно да разчитате на домашния си компютър за създаването на списъци за изпълнение и изтриване на файлове. Сега можете удобно да управлявате фонотеката си направо на своя GoGear – винаги и навсякъде.

 • Възпроизвеждане на формат без загуби (FLAC), MP3 и WMA

  Възпроизвеждане на формат без загуби (FLAC), MP3 и WMA

  Вашият плейър GoGear поддържа разнообразни формати на аудио файлове на базата на техники за цифрово компресиране със загуби (напр. MP3 и WMA) и без загуби (напр. FLAC). При компресирането без загуби размерите на файловете са по-големи, но качеството е по-високо, тъй като няма загуба на данни в процеса на компресиране. При компресираните файлове със загуби има известна загуба на данни, но файловете са по-малки и е по-удобно да се съхраненява много повече музика на вашия плейър GoGear. Изборът е ваш.

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • Лесно изтегляне на видео от Интернет с вашия GoGear

  Лесно изтегляне на видео от Интернет с вашия GoGear

  Гледайте видеофилми в движение с изтеглянето на видео от Интернет - лесна за използване функция, която ви позволява да изтегляте видео от сайтовете за споделяне на видео (YouTube, MySpace или Google Video) на вашия GoGear. Инсталирайте предоставеното приложение за компютър, свържете своя GoGear към компютъра и д Internet Explorer посетете любимия си сайт за споделяне на видео. Изберете видеофилма и натиснете бутона Download, който се появява, когато задържите курсора на мишката над видеофилма. Без да чакате, просто преминете към други видеофилми и започнете и тяхното изтегляне.

 • Възпроизвеждайте музика без DRM от своята библиотека на iTunes

  Възпроизвеждайте музика без DRM от своята библиотека на iTunes

  Сега можете да възпроизвеждате музика от своята библиотека на iTunes – без никакво преобразуване – на вашия плейър GoGear. GoGear поддържа кодека AAC, използван от библиотеката на iTunes, за да извлича и съхранява музика. Просто плъзнете и пуснете своята музика от iTunes в своя GoGear чрез Windows Explorer. Обърнете внимание, че вашият плейър не поддържа музиката, закупена от магазина на iTunes.

 • QVGA цветен LCD дисплей 7,1 см (2,8") за превъзходно видео забавление

  QVGA цветен LCD дисплей 7,1 см (2,8") за превъзходно видео забавление

  Шикозният дисплей 7,1 см (2,8") на вашия плейър GoGear предлага разделителна способност QVGA за превъзходно качество на видеото и кристално ясно и реалистично изображение. При това можете лесно да се придвижвате в менюто за управление или да разглеждате мултимедийните си файлове, докато в същото време се забавлявате с музика и видео в движение.

 • Повече избор на съдържание – с Napster, Audible и BBC iPlayer

  Повече избор на съдържание – с Napster, Audible и BBC iPlayer

  Насладете се на най-доброто съдържание с вашия Philips GoGear и Napster, Audible и BBC iPlayer. С Napster To Go с твърда цена за музика можете да слушате милиони песни с отлично качество. Просто ги плъзнете и пуснете във вашия GoGear, без да плащате за всяка песен поотделно. Открийте нова музика с услуги, като автоматично смесване на списъци с песни и радиостанции, точно както ги искате. Audible предлага над 75 000 аудио книги, излъчвания, забавление и бизнес информация. Купувайте аудиокниги в комплект или по месечен план, за да ги вземете със себе си на вашия GoGear. Във Великобритания можете да наваксате с телевизионните програми на BBC, които сте пропуснали: теглете, прехвърляйте и се наслаждавайте!

 • Възпроизвеждайте видео във формат WMV, закупено онлайн или от вашата библиотека

  Възпроизвеждайте видео във формат WMV, закупено онлайн или от вашата библиотека

  Вашият плейър GoGear поддържа широко популярния WMV формат, а също и технологията управление на правата върху електронно съдържание (DRM) от Microsoft, която защитава видеоклиповете, закупени или наети онлайн. Използвайте WMP11, за да прехвърляте такова съдържание във вашия GoGear и да се радвате на видеоклиповете си в движение.

 • Възпроизвеждане до 30 часа музика или 6 часа видео.

  Възпроизвеждане до 30 часа музика или 6 часа видео.

  Забравете за мъките с нуждата от непрекъснато зареждане на батерията на плейъра GoGear. Този издръжлив плейър ви дава възможност да се наслаждавате на любимата музика до невероятните 30 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или до 6 часа на видео - всичко това само с едно зареждане. Вече можете да седнете и цял ден да слушате музика или да гледате еквивалента на 3 филма от начало до край, където и да отидете.

Вижте всички спецификации
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Поддържа изтегляне и абонаментни услуги, съвместими с WMA DRM10
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • От Philips
 • Услугата BBC iPlayer се предлага само във Великобритания

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува