MP3 видеоплейър

  MP3 видеоплейър

  Превъзходно звуково изживяване

  Радвайте се на несравнимо звуково изживяване с портативния AV плейър Philips GoGear Ariaz, включващ FullSound™. Използването му е истинско удоволствие - можете да изтегляте видеофилми в плейъра и лесно да се придвижвате по съдържанието на неговия 2-инчов пълноцветен дисплей. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Превъзходно звуково изживяване

с FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

 • Възпроизвеждайте MP3, WMA или DRM музика от абонаментни услуги

  Възпроизвеждайте MP3, WMA или DRM музика от абонаментни услуги

  Вашият плейър GoGear поддържа последната технология Digital Rights Management (DRM) на Windows Media от Microsoft, която му позволява да разпознава и възпроизвежда музика, закупена или абонирана от онлайн аудио услуги с използване на същата технология. А можете и да създавате свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър, за да се насладите на огромната вселена от предлагана цифрова музика.

 • Слушалки с висока детайлност за прецизен звук

  Слушалки с висока детайлност за прецизен звук

  Проектирани по кривата на човешкото ухо, тези слушалки с ергономичен дизайн и изключителна шумоизолация излъчват по прецизен начин директни звукови вълни от високоговорителя към ушните тъпанчета при висока детайлност на звука.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • 2-инчов пълноцветен дисплей за гладка и интуитивна навигация

  2-инчов пълноцветен дисплей за гладка и интуитивна навигация

  Красивият дисплей с висока разделителна способност 5,1 см (2") на вашия плейър GoGear предлага видео с отлично качество и отчетлив, жив образ. В комплект с пълноцветно меню, големият екран позволява лесна навигация в мултимедийните файлове, за да получите завършено мултимедийно изживяване в движение.

 • Директно зареждане от компютър през USB

  Директно зареждане от компютър през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Преглед на папки, за организиране и преглед на мултимедийни файлове, както на компютър.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • Лесно изтегляне на видео от Интернет с вашия GoGear

  Лесно изтегляне на видео от Интернет с вашия GoGear

  Гледайте видеофилми в движение с изтеглянето на видео от Интернет - лесна за използване функция, която ви позволява да изтегляте видео от сайтовете за споделяне на видео (YouTube, MySpace или Google Video) на вашия GoGear. Инсталирайте предоставеното приложение за компютър, свържете своя GoGear към компютъра и д Internet Explorer посетете любимия си сайт за споделяне на видео. Изберете видеофилма и натиснете бутона Download, който се появява, когато задържите курсора на мишката над видеофилма. Без да чакате, просто преминете към други видеофилми и започнете и тяхното изтегляне.

 • FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  FM радио с RDS и 20 настроени станции за повече музикални опции

  RDS (Radio Data System) е стандарт за комуникационен протокол, който позволява предаването на цифрова информация с FM радио излъчвания. FM радиоприемниците с RDS могат да показват тази полезна информация, която включва название на станцията, данни за програмата, заглавие и изпълнител на песента и др. Във всеки момент можете да заредите желаната станция като настроен канал във вашия плейър GoGear. С 20 настроени станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своите любими станции, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите им всеки път.

 • Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесният и интуитивен потребителски интерфейс на GoGear се дължи на усъвършенствана технология за навигация. Той спомага за осигуряване не само на лесна и гладка навигация, но и на приятна работа с мултимедия, за чиято подготовка не е нужно много време. Интелигентните функции като тази за обложка на албума, която показва графичното оформление на обложката, вградено в музикалните файлове, ви дават възможност за по-богато изживяване - точно както в добрите стари времена бихте разглеждали обложката на компактдиска или грамофонната плоча, докато слушате музиката.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • По-голям избор на съдържание с поддръжка на Napster и Audible

  По-голям избор на съдържание с поддръжка на Napster и Audible

  Ползвайте най-доброто аудио съдържание на вашия Philips GoGear с Napster и Audible. С Napster To Go с твърда цена за музика можете да слушате милиони песни с отлично качество. Просто ги прехвърлете на вашия GoGear, като ги плъзнете и пуснете, без да плащате за всяка песен поотделно. Открийте нова музика с различните услуги, като автоматично смесване на списъци с песни и радиостанции, точно както ги искате. Audible предлага над 50 000 аудио програми, като аудиокниги, излъчвания, забавление, списания, вестници и бизнес информация. Изберете месечен план или купувайте съдържание в комплект, което да вземете със себе си на своя GoGear.

 • Възпроизвеждане до 30 часа музика или 6 часа видео.

  Възпроизвеждане до 30 часа музика или 6 часа видео.

  Забравете за мъките с нуждата от непрекъснато зареждане на батерията на плейъра GoGear. Този издръжлив плейър ви дава възможност да се наслаждавате на любимата музика до невероятните 30 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или до 6 часа на видео - всичко това само с едно зареждане. Вече можете да седнете и цял ден да слушате музика или да гледате еквивалента на 3 филма от начало до край, където и да отидете.

Вижте всички спецификации
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува