Флаш аудио плейър

  Флаш аудио плейър

  Носете го и се фукайте

  Носете и споделете музиката си (MP3 и WMA) в движение с GoGear 256MB SA164. Прехвърляйте музика и данни или презареждайте през високоскоростен USB2.0. Нека и някой приятел се наслади на това, което слушате, като се включи към музиката с вградения в слушалките жак Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Носете го и се фукайте

С MP3 и WMA

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Функция за звукозапис на глас, записваща всичко по всяко време!

  Функция за звукозапис на глас, записваща всичко по всяко време!

  Функцията за звукозапис на глас превръща вашия плейър в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват или във вградената вътрешна памет, или на външна карта. Функцията за звукозапис на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  За върховна преносимост на музиката, плейърът Philips GoGear е готов за носене и готов за път. Лекото и свръхкомпактно устройство ви дава превъзходно качество на звука и истински портативно развлечение в движение.

 • Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  GoGear плейърите с еквалайзер използват технологиите, за да задават автоматично оптималния баланс на звуковите честотите за избрания музикален стил. Независимо дали слушате джаз, рок или поп, използването на зададената настройка на еквалайзера ви позволява да се радвате на оптималния звук за този музикален стил.

 • Наслаждавайте се на до 15 часа възпроизвеждане на музика

  Наслаждавайте се на до 15 часа възпроизвеждане на музика
 • Слушалки с вграден жак - за да споделите музиката си

  Специално конструирани слушалки с вграден жак, позволяващ включване на слушалките на още един слушател. Двама могат едновременно да слушат една и съща музика със собствените си слушалки.

Вижте всички спецификации
 • 1MB = 1 милион байта; наличното място за съхранение ще е по-малко.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува