Флаш аудио плейър

  Флаш аудио плейър

  Носете го и се фукайте

  Покажете се със стил със своята MP3 и WMA музика в излъчващия шик GoGear SA1355 1GB*. Прехвърляйте музика и данни или презареждайте направо през USB. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Носете го и се фукайте

С MP3, WMA и FM тунер

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Функция за звукозапис на глас, записваща всичко по всяко време!

  Функция за звукозапис на глас, записваща всичко по всяко време!

  Функцията за звукозапис на глас превръща вашия плейър в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват или във вградената вътрешна памет, или на външна карта. Функцията за звукозапис на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Директен USB за лесно пренасяне на файлове без кабел!

  Директен USB за лесно пренасяне на файлове без кабел!

  Устройствата с директен USB могат да бъдат включвани директно в USB порта на вашия персонален компютър, без да има нужда от какъвто и да е кабел. Вашият компютър автоматично ще разпознае устройството като USB устройство за съхранение със сменяем носител (Windows 98 изисква допълнителни драйвери), което ви дава възможност лесно да плъзгате и пускате файлове чрез Windows Explorer (или Apple Folders) между вашия компютър и устройството. По този начин лесно може да зареждате вашето устройство с музика и данни за из път - всеки ден.

 • Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  GoGear плейърите с еквалайзер използват технологиите, за да задават автоматично оптималния баланс на звуковите честотите за избрания музикален стил. Независимо дали слушате джаз, рок или поп, използването на зададената настройка на еквалайзера ви позволява да се радвате на оптималния звук за този музикален стил.

 • Прегледът на папки ви помага да намирате песните лесно и бързо.

  Прегледът на папки ви помага да намирате песните лесно и бързо.

  Прегледът на папки е допълнителен изглед на директориите на плейъра GoGear, който ви позволява да гледате всички файлове на вашия плейър, както става в компютър. Като изберете преглед на папки, отварянето на всички поддържани файлове (т. е. музика, снимки или видеофилми) е лесно като да изберете файл и да натиснете "Пусни".

 • Насладете се на възпроизвеждане на музика до 10 часа*

  Насладете се на възпроизвеждане на музика до 10 часа*

  Издръжливостта на батерията се изразява в 10 часа непрекъснато изпълнение на музика или слушане на FM радио - само с едно зареждане.

 • Голям 2-цветен OLED дисплей

  Двуцветният OLED екран е с цветова комбинация (напр. жълто и синьо) за свръхярко изображение и позволява анимации. Това допринася за по-лесно разчитане на екрана и по-приятно възприятие заедно с приятели

 • FM тунер за слушане на радио

  Вграденият FM тунер ви дава възможност да слушате вашите любими песни и новинарски радиостанции всеки ден. Просто трябва да настроите на станцията, която искате да слушате.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува