Флаш аудио плейър

  Флаш аудио плейър

  Носете го и се фукайте

  Радвайте се на вашата MP3 и WMA музика в движение с Philips 1GB* SA1115. Прехвърляйте бързо музика и данни през директния USB 2.0 порт. Възползвайте се от слушалките с FM радио за повече музика. Слушайте музиката си през целия ден с една батерия тип AAA. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Носете го и се фукайте

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записване на реч, за да си водите бележки или записвате всичко и по всяко време

  Записът на глас превръща вашия плейър GoGear в удобен диктофон. Освен че слушате музика или радио, можете да си записвате бележки или напомняния за работа или училище, да записвате списъци за покупки и телефонни номера, а дори и текст на песни. Като натиснете бутона за запис и говорите към вградения микрофон, гласовите съобщения се компресират и записват във вградената вътрешна памет. Записът на глас ви осигурява лесно преносим рекордер за глас, който ви дава възможност да записвате всичко, по всяко време и навсякъде!

 • Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  GoGear плейърите с еквалайзер използват технологиите, за да задават автоматично оптималния баланс на звуковите честотите за избрания музикален стил. Независимо дали слушате джаз, рок или поп, използването на зададената настройка на еквалайзера ви позволява да се радвате на оптималния звук за този музикален стил.

 • Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  Малък, подходящ за носене и осигуряващ абсолютна преносимост

  За върховна преносимост на музиката, плейърът Philips GoGear е готов за носене и готов за път. Лекото и свръхкомпактно устройство ви дава превъзходно качество на звука и истински портативно развлечение в движение.

 • Чрез USB паметите се съхраняват и пренасят файлове с данни

  USB устройствата за съхранение предоставят удобен начин за съхраняване, възстановяване и пренасяне на вашите файлове. Устройствата се включват към компютъра ви чрез USB връзка и не изискват инсталиране на никакъв специален софтуер (само Windows 98 и Windows Me имат нужда от драйвери). Устройството автоматично се разпознава като външно сменяемо устройство в Windows Explorer, което ви дава възможност просто да дърпате и пускате файлове в и от устройството.

 • Разглеждане на папки за бързо намиране на музиката

  Имате много музика в плейъра си, а искате да намирате точно определена песен, и то бързо. Разглеждането на папки е бърза команда за намиране и възпроизвеждане на музиката ви. Подредете музиката в папки на компютъра си. Дайте на тези папки каквото име пожелаете, например името на изпълнителя или на албума. След това плъзнете и пуснете файловете върху устройството си в Windows Explorer. Когато слушате плейъра, можете да се придвижвате към песните със задържане на бутона за следваща или предходна песен, при което ще виждате как се превъртат едно след друго имената на папките. Освободете бутона, когато видите търсената папка и ще започне възпроизвеждането на първата песен в нея.

 • Слушалки с УКВ радио за използване с всякакъв портативен аудио плейър

  Възползвайте се от удобството да слушате навсякъде любимите си УКВ радиостанции, без да е нужно да носите портативен аудио плейър с УКВ тунер. Комбинирането на слушалки с тунер ви дава възможност да слушате УКВ музика. Но можете да изключите радиото и просто да ги включите в портативния си аудио плейър, за да се наслаждавате на собствената си музика. Разполагайте с до 15 часа непрекъснато слушане на УКВ музика благодарение на сменяемата батерия за часовник.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува