MP3 плейър

  Повече музика, превъзходен звук

  Ултракомпактният и преносим MP3 плейър Philips GoGear SA018 е надарен с FullSound™, за да вдъхне живот на MP3 музиката. За повече музикални възможности има и FM радио... и всичко това е поместено в моден и ненатрапчив дизайн от неръждаема стомана. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Повече музика, превъзходен звук

с FullSound™ и FM радио

 • Директно зареждане от компютър през USB

  Директно зареждане от компютър през USB

  Зареждайте батерията на своя плейър GoGear бързо и лесно от компютъра си през USB. Като свържете плейъра си с компютъра с приложения кабел и следвате указанията на екрана, компютърът ви ще осигури за секунди зареждането на плейъра. Радвайте се на удобството да се отървете от отделното зарядно устройство.

 • Плъзгате и пускате своите песни – без необходимост от софтуер

  Плъзгате и пускате своите песни – без необходимост от софтуер

  Можете бързо и лесно да прекопирате музикалната си колекция от компютъра на своя GoGear плейър. Само свържете своя GoGear към компютъра си в Windows® Explorer, изберете песните или папките, които искате да копирате на плейъра си, а после плъзнете избраните файлове в папката с музика на GoGear. Не повече от това. Няма нужда от инсталиране на никакъв допълнителен софтуер!

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Малък и стилен - като моден аксесоар

  Малък и стилен - като моден аксесоар

  Стилният дизайн на GoGear LUXE с вграден клипс е предназначен за носене като моден аксесоар – защипете го на чантата си или на дрехите си. Не е нужно вече да ровите в чантата си за своя MP3 плейър. Сега можете да се радвате на своята цифрова музика в движение и да сте в крак с модата при това.

 • Вграден клипс за лесно носене

  Вграден клипс за лесно носене
 • Тяло от шлифована неръждаема стомана - стилно и стабилно

  Тяло от шлифована неръждаема стомана - стилно и стабилно
 • Разбъркайте, за да размесите песните си и да се изненадвате всеки път

  Функцията "разбъркай и пусни" ви избавя от скуката да слушате музиката си всеки път в един и същи ред. След зареждане на любимите ви песни в плейъра GoGear от музикалната ви библиотека всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона за разбъркване и музиката ви ще се възпроизвежда в случаен ред. Чувствайте се заредени с енергия с всеки път различно и неповторимо слушане на музика, когато вземете плейъра си GoGear с вас на път.

Вижте всички спецификации
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • От Philips

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува