1
LED лампи за инспекция

EcoPro50

Светодиодна работна лампа

  EcoPro50

  Светодиодна работна лампа

  Ярка бяла светлина, когато трябва да се върши работа

  Малка, но мощна, подходяща за различни цели, но и здрава, акумулаторната светодиодна работна лампа EcoPro50 на Philips осигурява ярката бяла светлина, която Ви трябва, за осветяване на обемни тъмни помещения. Наслаждавайте се на до 6 часа продължителна употреба, преди да се наложи да заредите батерията. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

EcoPro50 Светодиодна работна лампа

Преносим алуминиев прожектор, 1000 лумена/10 W, Устойчива на удари и вода, живот батерия: 3 ч (6 ч екорежим) RC520C1 Търсене на подобни продукти

Ярка бяла светлина, когато трябва да се върши работа

Преносима алуминиева акумулаторна прожекторна лампа

 • Мощна бяла светлина (1000 лумена/10W) осветява голяма площ

  Независимо дали искате да осветите работната зона, временно да замените стенна лампа, или да осветите дейности на открито Philips EcoPro50 е идеална за осветяване на големи тъмни площи. Осигурявайки 1000 лумена (10 W), нейната постоянна бяла светлина осигурява изключително широк лъч. Ако имате нужда от по-малко светлина и повече живот на батерията, можете да превключите на екорежим на 500 лумена (5 W).

 • Удароустойчивост, доказана в тестове за изпускане

  Тъй като може да използвате Philips EcoPro50 за различни дейности на закрито и на открито, ние се погрижихме лампата да издържи. Тествано в изпитвания с изпускане от 1,5 метра, устройството е доказало, че може да оцелее при случайно изпускане по време на употреба.

 • Водоустойчиво срещу пръски

  Тъй като може да използвате Philips EcoPro50 за различни дейности на закрито или открито, лампата е проектирана да оцелее при сурови условия. Устойчивото на вода устройството ще продължи да работи, когато бъде напръскано например при лек дъжд.

 • Въртящата се дръжка Ви позволява да позиционирате лампата за използване със свободни ръце

  Понякога имате нужда от осветление и да останете със свободни ръце, за да можете да се концентрирате върху задачата си. Въртящата се на 180° дръжка на гърба на EcoPro50 Ви осигурява свободата да позиционирате прожектора, както Ви е необходим. Можете също да използвате дръжката и като кука, за да закачите лампата или като опора, за да стои самостоятелно изправена. Тази гъвкавост ви позволява да насочвате светлината, където ви е нужна.

 • Зареждайте други устройства чрез полезен USB порт

  Philips EcoPro50 може също да се използва като портативно зарядно устройство за зареждане на други устройства като телефони. Просто включете устройството в USB порта на гърба на лампата и зареждането ще започне.

 • Магнитен аксесоар за монтаж за осветление със свободни ръце

  Philips EcoPro50 се доставя и с магнитен аксесоар за монтаж. Просто го закрепете към дръжката, за да можете да монтирате прожектора си върху всяка метална повърхност. Идеален за използване в гараж или на друг работен обект.

 • Акумулаторната батерия издържа в продължение на 6 часа на едно зареждане

  След като го заредите напълно, вашият прожектор Philips EcoPro50 осигурява ярка бяла светлина (1000 лумена/10 W) в продължение на 3 часа. Ако имате нужда от повече живот на батерията, просто превключете на екорежим (500 лумена/5 W) и се насладете на 6 часа непрекъсната светлина.

 • Индикатор Ви показва колко време ще издържи батерията

  Никога не се тревожете, че светлината ще свърши, когато Ви е най-необходима. На гърба на Philips EcoPro50 ще намерите индикатор за живот на батерията, който Ви казва колко още остава, преди да се наложи да презаредите батерията.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува