1
LED лампи за инспекция

EcoPro20

Светодиодна работна лампа

  EcoPro20

  Светодиодна работна лампа

  Качествена лампа, за когато трябва да се върши работа

  EcoPro20 на Philips е малка акумулаторна работна лампа, която лесно се побира в джоба ви. Оборудвана с функции за използване със свободни ръце, тя е идеална за бързи задачи по инспекция и основна всекидневна употреба, като улеснява работата, за да извършите задълженията си. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

EcoPro20 Светодиодна работна лампа

Акумулаторна джобна лампа, 220 лумена/2 W, 3, 5-часов живот на батериите RC320B1 Търсене на подобни продукти

Качествена лампа, за когато трябва да се върши работа

Удобна джобна лампа за всекидневна употреба

 • Ярка нежна светлина (220 лумена/2 W) подходяща за ежедневна употреба

  Независимо дали сте в гаража с някой проект тип „Направи си сам“, или се опитвате да ремонтирате уред, винаги е удобно да имате в джоба си малка лампа. Осигурявайки 220 лумена (2 W) комфортна бяла светлина (6500 K), Philips EcoPro20 осветява това, върху което работите, за да можете да видите всички детайли, от които се нуждаете, за да свършите бързо работата.

 • Зареждайте други устройства чрез полезен USB порт

  Philips EcoPro20 може също да се използва като портативно зарядно устройство за зареждане на други устройства като телефони. Просто включете устройството в USB порта на основата на лампата и зареждането ще започне.

 • Акумулаторната батерия издържа в продължение на 3,5 часа на зареждане

  След като я заредите напълно вашата Philips EcoPro20 осигурява ярка бяла светлина за до 3,5 часа непрекъсната употреба. Така че при периодично използване лампата може да издържи и с дни, преди да се наложи да заредите батерията.

 • Малка и удобна джобна лампа, идеална за ежедневна употреба

  Малка и лека Philips EcoPro20 лесно се побира в джоба Ви. Където и върху каквото и да работите, тази удобна лампа ще Ви помогне да си свършите работата.

 • Въртяща се основа на 180° Ви позволява да насочите светлината, където Ви е необходима

  Имате нужда от светлина под различен ъгъл, докато работите? Няма проблем. Philips EcoPro20 се доставя с въртяща се на 180° основа, за да можете лесно да насочвате светлината точно там, където Ви е необходима.

 • Въртяща се кука на 360° за удобна работа със свободни ръце

  Когато имате нужда от две свободни ръце за работа, просто свържете EcoPro20 наблизо с помощта на вградената прибираща се кука, която се върти на 360°.

 • Силен магнит на въртящата се основа за работа със свободни ръце

  За използване със свободни ръце има също и силен магнит, вграден във въртящата се основа. Това е особено полезно, ако работите с метални повърхности наблизо, като например при закрепване на двигател или при поддръжка на машини. Просто залепете магнита върху метал, след което използвайте въртящата се основа, за да насочите светлината точно там, където Ви е нужна.

 • Здрав и удароустойчив корпус

  Дори най-внимателният човек понякога изпуска неща. Ето защо Philips EcoPro20 е проектирана със здрав корпус, което означава, че ще оцелее при евентуално изпускане на пода.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува