ShoqBox

  Силно като на концерт

  Насладете се на мощен звук от ShoqBox - MP3 плейър с размери на длан с вградени високоговорители с XSL акустика. Разполагайте с до 500 песни, когато сте на път или у дома с приятели. Продължавайте да слушате силно! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Силно като на концерт

MP3 плейър с мощни високоговорители

 • Вградени високоговорители с XSL акустика за мощен звук

  Насладете се на качеството на динамичния звук и мощните баси от вашата система ShoqBox с XSL акустика. Впечатляващият звук се получава чрез съчетаване на ярки, отривисти високи тонове и звук от средночестотния обхват с еластични, мощни баси. Използването на иновационни високотехнологични материали, като титанов конус и неодимов магнит, осигурява звук с почти двойна мощност в сравнение с традиционния активен високоговорител със същите размери. Прецизното съгласуване между мембраната на високоговорителя, компактната акустична архитектура и електрическата схема гарантира превъзходна динамика на звука и оптимизира параметрите на басите от възможно най-малко озвучително тяло.

 • Носете със себе си до 500 песни (1 GB*), когато сте в движение

  няма данни

 • Портативен компаньон - у дома и на път

  няма данни

 • Използвайте като портативни високоговорители за всякакъв плейър или компютър

  Искате динамичен звук и мощни баси от мънички високоговорители да раздвижат възприятията ви при слушане! Вашият ShoqBox предлага два малки, но мощни високоговорителя с достатъчно мощни баси, които да изпълнят цяла стая. Свържете кабела от линейния изход или изхода за слушалки на вашия аудио източник към порта за линеен вход на ShoqBox. След това изберете функцията за линеен вход от главното меню на ShoqBox. Вдъхнете живот на вашите презентации или просто се облегнете и се наслаждавайте на чудесния звук.

 • PlaysForSure* само с Windows XP

  Удоволствието с вашето устройство GoGear е лесно постижимо с технологията PlaysForSure, която осигурява съвместимост с Windows Media Player 10 и Windows XP. С помощта на Windows Media Player с лекота можете да управлявате музиката в цифровия аудиоплейър GoGear и автоматично да синхронизирате музикалната колекция на компютъра си. Освен това, можете да се насладите на най-богатия избор от онлайн музика - просто потърсете логото на PlaysForSure до избраното от вас в онлайн магазина. След това ще сте спокойни, понеже закупената от вас музика със сигурност ще работи с плейъра ви GoGear.

 • Ваша музика за събуждане или като аларма

  няма данни

Вижте всички спецификации
 • 1GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • PlaysForSure, Windows Media и емблемата на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува