ShoqBox

  Идеалният музикален компаньон у дома и в движение

  Наслаждавайте се на превъзходен звук с мощни баси у дома или на друго място с уникалния портативен ShoqBox. Опитайте 60 MP3 или 120 WMA песни с динамичен звук чрез акустиката на XSL. Вашият ShoqBox с вградени високоговорители е достатъчно малък, за да го носите и се побира навсякъде! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Идеалният музикален компаньон у дома и в движение

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Вградени високоговорители с XSL акустика за динамичен звук

  Насладете се на качеството на динамичния звук и мощните баси от вашата система ShoqBox с XSL акустика. Впечатляващият звук се получава чрез съчетаване на ярки, отривисти високи тонове и звук от средночестотния обхват с еластични, мощни баси. Използването на иновационни високотехнологични материали, като титанов конус и неодимов магнит осигурява звуков продукт с почти двойна мощност в сравнение с традиционния активен високоговорител със същите размери. Прецизното съгласуване между мембраната на високоговорителя, компактната акустична архитектура и електрическата схема гарантира превъзходна динамика на звука и оптимизира параметрите на басите от най-малкото озвучително тяло.

 • Използвайте като портативни високоговорители за всякакъв плейър или компютър

  Искате динамичен звук и мощни баси от мънички високоговорители да раздвижат възприятията ви при слушане! Вашият ShoqBox предлага два малки, но мощни високоговорителя с достатъчно мощни баси, които да изпълнят цяла стая. Свържете кабела от линейния изход или изхода за слушалки на вашия аудио източник към порта за линеен вход на ShoqBox. След това изберете функцията за линеен вход от главното меню на ShoqBox. Вдъхнете живот на вашите презентации или просто се облегнете и се наслаждавайте на чудесния звук.

 • Приложена е чанта за носене

  Приложена е чанта за носене за удобство и предпазване

Вижте всички спецификации
 • 1MB = 1 милион байта; наличното място за съхранение ще е по-малко.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува