Спортен аудио плейър

  Спортен аудио плейър

  Нововъведение за спортуващи

  Следи. Слушай. Бягай. Скоростта на звука. mp3 run комбинира музика и мониторинг за спортисти за следене на постиженията им във времето. С безжичен сензор за скорост и разстояние данните се съхраняват в плейъра и по-късно се качват в дневника за тренировки на nikerunning.com. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Нововъведение за спортуващи

256 MB цифров аудиоплейър за бегачи

 • MP3 и WMA възпроизвеждане

  MP3 и WMA възпроизвеждане

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят на цифрова музика на своя GoGear плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  GoGear плейърите с еквалайзер използват технологиите, за да задават автоматично оптималния баланс на звуковите честотите за избрания музикален стил. Независимо дали слушате джаз, рок или поп, използването на зададената настройка на еквалайзера ви позволява да се радвате на оптималния звук за този музикален стил.

 • Динамичното усилване на басите подобрява електронно ниските тонове

  Динамичното усилване на басите подобрява електронно ниските тонове

  Активирайте динамичното усилване на басите (DBB) и най-ниските честоти се повдигат електронно, за да се постигне адекватно възпроизвеждане на звука, особено когато силата на звука на високоговорителя е настроена на ниско ниво. Ще чувате винаги впечатляващи баси.

 • Цифров FM тунер с 10 настр. станции

  Цифров FM тунер с 10 настр. станции
 • Digital Media Manager за просто управление на носителите

  Digital Media Manager представлява програма на Philips, която ви дава възможност лесно да прехвърляте файлове с музика, снимки и видео между вашето устройство и вашия персонален компютър. Тази програма разпознава вашето устройство, когато то бъде свързано към компютъра. С помощта само на посочване и щракване лесно може да прехвърляте файлове между компютър и различни устройства на Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува