Fidelio

Philips Fidelio

Слушалки с микрофон

  • KA

  Philips Fidelio

  Слушалки с микрофон

  Звук с висока вярност, прецизна изработка

  Комбинация от най-добрия в класа си звук и истинско удобство в един емблематичен дизайн, слушалките Philips Fidelio M1MKII са умело проектирани и изработени за музика с висока разделителна способност. Техният лек, но същевременно здрав дизайн гарантира превъзходна шумоизолация в движение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Слушалки с микрофон

High resolution аудио, С наушници, Лукс. възглавнички от "запомняща" пяна, Плоско сгъване M1MKIIBO/00 Търсене на подобни продукти

Звук с висока вярност, прецизна изработка

 • High Resolution аудио възпроизвежда музиката в най-чистата й форма

  High Resolution аудио възпроизвежда музиката в най-чистата й форма

  High Resolution аудио предлага най-доброто аудио изпълнение, възпроизвеждайки оригиналните студийни записи по-вярно от CD форматите 16 bit/44,1 kHz. Това безкомпромисно качество прави High Resolution аудио най-добрия звуков спътник на любителя на музиката. Слушалките Fidelio отговарят на строгите стандарти, нужни за стандарта за качество на Hi-Res аудио. Независимо дали се наслаждавате на своята Hi-Res колекция, или на по-традиционен източник на музика, плавните продължителни високи честоти на гамата слушалки Fidelio ви помагат да получите повече от музиката.

 • Оптимизирани 40 мм неодимови мембрани за чист автентичен звук

  Оптимизирани 40 мм неодимови мембрани за чист автентичен звук

  Всяка мембрана е внимателно избрана на ръка и е настроена и тествана, преди да бъде сдвоена с другата, за да се гарантира най-балансиран и естествен звук. 40-милиметровите мембрани използват силни неодимови магнити, за да осигурят истински звук с висока детайлност в широк динамичен обхват, възпроизвеждайки дори и най-дребните детайли.

 • Акустично запечатани, за да запазят детайлите вътре и да държат шума навън

  Акустично запечатани, за да запазят детайлите вътре и да държат шума навън

  Слушалките Fidelio разполагат с акустично запечатване, което представлява специално проектирано лентово заключване, вградено във вътрешната кухина, което елиминира ненужните звукови детайли. Не само получавате отлично разширяване на басите, но и завладяващо удоволствие от всеки превъзходен детайл в музиката ви без смущения от околната среда.

 • Басрефлексна система осигурява чисти, динамични и балансирани баси

  Басрефлексна система осигурява чисти, динамични и балансирани баси

  Акустичната архитектура на слушалките със затворен гръб включва басрефлексна система, която по същество представлява раковини за уши със стратегически разположени въздушни отвори. Те регулират налягането на въздуха във вътрешното пространство, осигурявайки на диафрагмата контролирана среда за оптимален акустичен отклик. Съвместно с акустичното запечатване всеки естествен детайл на звука се изолира за представяне на прецизни и динамични баси без компромиси с яснотата на звука.

 • Луксозни възглавнички от "запомняща" пяна за ергономично прилягане

  Луксозни възглавнички от "запомняща" пяна за ергономично прилягане

  Вложените в слушалките Fidelio материали са внимателно подбрани, за да осигурят удобство при продължително носене и по-добри характеристики на звука. Луксозните дишащи възглавнички за ушите със "запомняща" пяна са проектирани за оптимално ергономично прилягане. Пяната не само се моделира идеално по формата на ушите ви, но и създава уплътнение, което не пропуска басовите звуци навън и изолира околните шумове. Това се постига с външната възглавничка - с използване на балансирано съчетание от плат и протеинова кожа, за да се намали натискът върху повърхността на ухото и натрупването на топлина, така че слушалките да ви дадат отлично усещане и отличен звук.

 • Торбичката от изкуствен велур предлага стилна защита на слушалките

  Торбичката от изкуствен велур предлага стилна защита на слушалките
 • Алуминий и шита фина кожа за първокласен вид и усещане

  Алуминий и шита фина кожа за първокласен вид и усещане
 • Двуслойни раковини за уши, проектирани за прецизен звук

  Двуслойните раковини за ушите на Philips Fidelio M1MKII са проектирани да намаляват резонанса и да поглъщат вибрациите за истински прецизен и чист звук, за да чувате всеки детайл от превъзходния звук. Солидната, слоеста конструкция осигурява издръжливост и комфорт, като превръща M1 в идеален музикален компаньон, който ще остане с вас за дълго.

 • По-лека звукова намотка за подобрена яснота и по-широка звукова сцена

  Fidelio M1MKII използват по-лека звукова намотка в сравнение с предшествениците си, осигурявайки по-добра яснота в ниските честоти и по-голямо разширяване при високите. Резултатът е като цяло по-обемен звук с по-фини детайли.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува