Домашно кино с DVD рекордер

  Домашно кино с DVD рекордер

  Върховното изживяване при записване

  Дразните се от множеството кутии под телевизора? С решението "всичко в едно" за домашно забавление със запис на DVD на Philips, сега можете да се наслаждавате на филмите и забавните си музикални изживявания с лекота, сред удобствата на дома си.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Върховното изживяване при записване

 • ShowView за бързо и лесно програмиране

  ShowView за бързо и лесно програмиране

  При системата на ShowView, за да програмирате видеорекордера си е необходимо само да въведете число от ShowView - код до девет цифри (но обикновено по-малко), който е отпечатан до всяка телевизионна програма в повечето справочници за телевизионни програми.

 • Цифров вход i.Link за идеални цифрови копия от камкордер

  Цифров вход i.Link за идеални цифрови копия от камкордер

  Известен също като IEEE 1394 и FireWire, i.Link пренася цифрово всички аудио- и видеосигнали по един кабел, без загуби на качеството на картината и звука. С входа за цифрово видео i.Link можете да копирате домашни видеозаписи с качеството на оригиналната цифрова картина.

 • Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава забележимо по-контрастна картина. Вместо да се изпрати на екрана първо кадър с нечетните редове, следван от кадър с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Мигновено се създава пълно изображение, с използване на максималната разделителна способност. При такава скорост очите ви възприемат по-контрастна картина, без редова структура.

 • DTS цифров съраунд звук за многоканален съраунд

  DTS цифров съраунд звук за многоканален съраунд

  DTS осигурява на вашите DVD фирми превъзходен обемен звук.

 • Съединители Easy-fit™ с цветно кодиране за лесно свързване

  Съединители Easy-fit™ с цветно кодиране за лесно свързване

  Цветово кодираните съединители за високоговорителите осигуряват просто и предразполагащо потребителя решение за свързване на високоговорителите и събуфера към централното устройство на системата чрез просто включване на съединителите в кодирания със съответния им цвят интерфейс на гърба на централното устройство.

 • Dolby Digital за филми или концерти с пълен обемен звук

  Тъй като Dolby Digital и DTS, водещите световни стандарти за цифрово многоканално аудио, използват естествения начин, по който човешкото ухо обработва звука, вие се радвате на обемен звук с превъзходно качество с реалистично пространствено звучене.

 • Dolby Pro Logic II за обемен звук от стерео източници

  Dolby Pro Logic II е модерен матричен декодер, които предоставя пет канала на звука, вкл. два пълнообхватни звукови канала, от стерео източник.

 • Cinema Center Speaker™ за реалистични филмови преживявания

  Пресъздайте и се насладете на реалистични филмови преживявания в напълно домашна обстановка със Cinema Center Speaker™. С по-широко "идеално място", осигурено от четири ненасочени нискочестотни говорители и високочестотен говорител, разположени точно под различни ъгли, се различават повече дълбочини на звука между предния план и фона и между действието от диалога. Естествено и кристално чисто възпроизвеждане на звука през революционните нови широколентови говорители 5,1 см (2") ниски честоти, за да се осигури невероятното изживяване за "присъствие в сцената", което създава усещането, че сте не просто в кино зала, а в самия филм.

 • Филми: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от гледането.

 • Музика: CD, CD-R/RW и MP3-CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от прослушването им.

 • Лесна настройка за инициализиране на вашето пълно домашно забавление

  За да ви насочва по време на първоначалната настройка на вашата система, Philips предлага Кратко ръководство за потребителя, в което е приложен подход с ясни цветни графики, който ви води през основните стъпки на свързване и получаване на картина и звук. Тези основни стъпки са ясно описани на една страница в кутията на опаковката, с графики и цветове, което прави настройката бърза и лесна.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува