1

LED Professional Work Light

Акумулаторна компактна лампа PEN20

    -{discount-percentage}%

    LED Professional Work Light

    Акумулаторна компактна лампа PEN20

    Виждайте по-добре, работете по-добре

    Малка, но мощна, PEN20 осигурява ярка бяла светлина за всякакви бързи дейности по проверка. Оборудвана с мощна батерия и всички основни функции на популярната лампа Penlight Premium, PEN20 предлага отлична стойност спрямо цената Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Виждайте по-добре, работете по-добре

Малка, но мощна, PEN20 осигурява ярка бяла светлина за всякакви бързи дейности по проверка. Оборудвана с мощна батерия и всички основни функции на популярната лампа Penlight Premium, PEN20 предлага отлична стойност спрямо цената Вижте всички предимства

LED Professional Work Light Акумулаторна компактна лампа PEN20

Мощни LED светлини LUXEON®, 200 lm в „Усилване“/100 lm в „Еко“, Изключително издръжлива батерия, Силна устойчивост по стандарт IK07/IP54 LPL42X1 Търсене на подобни продукти

Виждайте по-добре, работете по-добре

Мощна акумулаторна светодиодна светлина, побираща се в джоба

Победете мрака с ярка и мека естествена светлина

Philips PEN20 включва мощни светодиоди LUXEON® за интензивна бяла светлина, която да ви помогне да победите мрака. Широкият лъч равномерно разпределя ярката светлина върху голяма работна площ, така че да можете да виждате всеки дребен детайл. С температура на цвета от 6000 K нашите светодиоди LUXEON® генерират естествена бяла светлина, която намалява умората за очите и ви позволява да работите по-комфортно за по-дълго време.

Висококачествена светлина със светодиоди LUXEON® до 200 лумена

Както и Penlight Premium, Philips PEN20 е малка, но мощна инспекционна лампа. Снабдена с висококачествени светодиоди LUXEON®, тя ви дава до 200 лумена ярка светлина за осветяване на вашата работа. Така винаги можете да забелязвате и най-малките детайли. А ако се нуждаете от по-мека светлина или желаете да запазите батерията, просто превключете на режим „Еко“ с 100 лумена.

Осветява голяма работна област с широк 90° лъч

Перфектна за осветяване на голяма работна област, Philips PEN20 генерира широк 90° лъч. Така при извършване на бързи задачи по инспекция вие лесно можете да виждате всичко, което ви е нужно.

Новата батерия издържа 5 пъти повече от повечето акумулаторни батерии

Philips PEN20 е снабден с усъвършенствана батерия, която издържа 5 пъти повече от традиционните акумулаторни батерии. С 1500 цикъла на зареждане вместо стандартните 300 тази издръжлива батерия дава еквивалент на приблизително пет години работа при непрекъсната употреба, значително намалявайки разходите по смяна.

До 6 часа постоянна светлина след 1,5-часово зареждане

Объркващо е, когато батерията се изтощи по средата на работата. След супербързо USB зареждане за по-малко от 1,5 часа вие получавате до 6 часа постоянна употреба в режим „Еко“. Така с едно зареждане можете да използвате вашата инспекционна лампа PEN20 през по-голямата част от работния ден.

Здравият корпус е устойчив на удари по стандарт IK07

Само защото PEN20 е малка, не значи, че трябва да се подценява силата й. Направена от много издръжливи материали, тя е проектирана да издържа и на най-тежките работни условия. Тя отговаря на стандарта за устойчивост на удар IK07 и можете да сте сигурни, че ще преживее повечето инциденти в цеха.

Устойчива на вода и прах според стандарт IP54

В натоварената среда във фабриката или в цеха вие се нуждаете от инструменти, които могат да издържат на по-тежки работни условия. Съгласно международния стандарт IP54, инспекционната светодиодна лампа на Philips PEN20 е силно устойчива на вода и прах. Така можете да сте сигурни, че вашата лампа ще работи – винаги, когато се нуждаете от нея.

Устойчивост на химикали и бояджийски разтворители

Дори и когато сте внимателни, разливането или разпръскването на корозивни химикали по вашето оборудване може да стане лесно. С превъзходен дизайн външният корпус на инспекционната лампа на Philips PEN20 е непропусклив, което прави лампата силно устойчива на разтворите и други работни химикали.

Работете с две свободни ръце с вградената въртяща се на 80° кука и магнит

С въртящата се на 80° кука и силния магнит можете да поставите вашата инспекционна лампа на Philips PEN20 върху всяка повърхност. Така, когато и двете ви ръце са заети с работата, пак е лесно да осветявате мястото пред себе си.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува