MatchLine

Светодиоден прожектор за проверка на цветове PJH20

  MatchLine

  Светодиоден прожектор за проверка на цветове PJH20

  Истинско съвпадение на цветове. Създадено за професионалисти.

  Светодиодната работна лампа Philips MatchLine PJH20 е идеална за бърза проверка на цветове и за по-големи проекти на сервизи за бояджийски услуги. Два модула с ярка светлина ще ви помогнат да постигнете качествен завършек. Можете също лесно да превключвате между батерия и източници на захранване с кабел. Вижте всички предимства

 • Истинско съвпадение на цветове. Създадено за професионалисти.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

MatchLine Светодиоден прожектор за проверка на цветове PJH20

Отговаря на истинската дневна светлина, 2300 lm в „Усилване“/1200 lm в „Еко“, Презареждаем, с дълъг кабел, Силна устойчивост по стандарт IK09/IP67 LPL39X1 Търсене на подобни продукти

Истинско съвпадение на цветове. Създадено за професионалисти.

Акумулаторен светодиоден прожектор за сервизи за бояджийски услуги

 • Лесно съгласуване на цветове, все едно работите на дневна светлина

  Включващи най-новата светодиодна технология Lumileds, Luxeon SMD, Philips MatchLine PJH20 ви дават мощна бяла светлина, добър индекс за възпроизвеждане на цветовете и 6000 K истинска дневна температура на цветовете. Това означава, че с MatchLine PJH20 можете да работите по вашата зона за боядисване, лакиране, почистване или подготовка така, все едно че работите на открито в ярък слънчев ден. А лампата е предназначена не само да ви дава по-ясна видимост – по-меката светлина е и по-щадяща за очите ви, намалявайки умората, докато работите.

 • Високият индекс за възпроизвеждане на цветовете 92 разкрива истинския цвят

  Колкото по-висок е индексът за възпроизвеждане на цветовете (CRI), толкова по-лесно е да се идентифицира правилният цвят. Лампите с ниска стойност на CRI карат някои цветове да изглеждат неестествено. Източниците на светлина с CRI 90 или повече са най-добри за задачи, изискващи най-точно съгласуване на цветовете. Снабдена с 48 светодиода Lumileds Luxeon, Philips MatchLine PJH20 дава светлина при CRI 92. С мощен източник на светлина като този можете да сте сигурни, че откривате истинския цвят. Така лесно и бързо ще забележите цвета, който ви трябва, без да използвате спектрометър, като в същото време ще оставите своите конкуренти да грешат при подбора на цветове.

 • Двустъпков режим на осветление(2300/1200 лумена) за различни употреби

  С Philips MatchLine PJH20 можете да регулирате светлинната мощност в зависимост от нуждите си. По-мощният режим „ Усилване“ дава 2300 лумена, перфектен за осветяване на голяма област, разпознаване на истински цветове или проверка на по-фини детайли от задачата по боядисване. А с нормалния режим получавате 1200 лумена, които осигуряват ярка, но по-мека светлина за ежедневна работа, съхранявайки живота на батерията.

 • 90° широкоъгълен лъч за осветяване на цялата ви работна зона

  Широкоъгълният лъч от 90° осветява частите по купето на превозното средство с равномерна и еднаква светлина. Можете не само да видите по-фините детайли, за да забележите несъвършенствата, но и да работите върху по-голяма площ по всяко време.

 • Матовият филтър намалява отблясъка, за да намали напрежението върху очите

  Когато трябва да гледате към отразяваща повърхност при силна светлина дълго време, очите ви лесно могат да се уморят и раздразнят. Philips MatchLine PJh20 е оборудван с матов филтър, който защитава очите ви чрез намаляване на отблясъка и огледалните отражения. Така можете да работите по-удобно за повече време.

 • Лесно превключвайте между захранване от батерия и захранване с кабел

  Искате максимална свобода на движение в цеха си? Няма проблем. Просто откачете кабела на PJH20 и ще превключите на захранване от батерията. Ще получите мощна светлина за до пет часа от литиевата батерия. Ако се нуждаете от постоянна светлина за по-дълга, по-сложна работа, можете винаги да включите обратно лампата в контакта и да използвате Philips PJH20 като прожектор с кабел.

 • Устойчивата светлина издържа на удар, вода и прах – по стандарти IK09 и IP67

  Съответстващ на международния стандарт IK09, корпусът на MatchLine PJH20 е устойчив, проектиран да издържа при най-тежките работни среди. Тъй като знаем, че дори и най-внимателните работници случайно изпускат инструментите си от време на време. А с устойчивостта на вода съгласно стандартите IP67 и с повърхност, която е устойчива на химикали и бояджийски разтворители, можете да сте сигурни, че MatchLine PJH20 е инструмент за осветление, който ще издържа дълго време.

 • С удобната поставка за статив се постига лесно позициониране за най-добра осветеност

  MatchLine PJH20 е окомплектован с удобна поставка за статив, така че лесно да можете да позиционирате прожектора, за да получите най-добрата възможна посока на светлината. Просто настройте светлината си в идеалната позиция за задачата, която имате и след това се захващайте за работа.

 • Използвайте гъвкаво светлината си с 5 метра кабел

  Работата с къси кабели може да е дразнеща, особено в бояджийския цех, където се нуждаете от гъвкава употреба на инструментите си. MatchLine PJH20 е окомплектован с пет метра дебел, устойчив кабел, така че да можете да включите в контакта светлинния си прожектор и да го използвате на всяко място в сервиза, на което той ви е нужен.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува