Voice Tracer

цифров рекордер

  Voice Tracer

  цифров рекордер

  Най-добрият начин за водене на бележки

  За хората с творческо мислене Digital Voice Tracer 622 на Philips представлява една интелигентна втора памет. Трябва само да изтеглите файловете на компютър чрез USB кабел, след което можете да ги възпроизвеждате, редактирате или изпращате като гласово съобщение по електронна поща. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Най-добрият начин за водене на бележки

Уловете идеите си

 • Подредете файловете си бързо и лесно с четири папки

  Цифровият рекордер Voice Tracer поддържа до 99 записа във всяка от четирите папки, за да подреждате файловете си бързо и лесно.

 • Изключително голям дисплей за моментален преглед

  Големият графичен дисплей ви позволява да видите с един поглед цялата важна информация за файла.

 • Изключително голям преден високоговорител за кристално чисто възпроизвеждане на звук

  Големите звукови мембрани имат по-голям потенциал за създаване на звук и следователно могат да предложат мощно и богато звучене.

 • Прехвърляйте бързо записи и данни по високоскоростен USB 2.0

  Благодарение на бързото прехвърляне на данни по високоскоростната връзка 2.0 USB, прехвърлянето на записи на вашия компютър е до 40 пъти по-бързо в сравнение с първоначалния USB стандарт.

 • Функцията за блокиране предотвратява включване и изключване по невнимание

  Когато превключвателят за блокиране е в позиция за блокиране, всички бутони на устройството са изключени.

 • Моментален запис с едно докосване - от изключено състояние в режим за запис

  Натиснете и задръжте за момент бутона за запис, за да включите Digital Voice Tracer и веднага да започнете да записвате.

 • Олекотен и ергономичен дизайн

  Малко и леко, няма да усетите, че е с вас. Пъхнете го в джоба или чантата и го носете навсякъде. Издръжливият корпус и атрактивният ергономичен дизайн ще ви накарат да поискате да го носите навсякъде.

 • В комплекта е включено удобно съчетание от микрофон и слушалки

  Съчетанието от микрофон и слушалки е проектирано за записване и възпроизвеждане на записи с едно малко устройство. В комплекта на съчетанието от микрофон и слушалки е включена щипка за вратовръзка, която ви позволява да го закачите за дрехите си и да говорите в движение.

 • Запис в популярния формат MP3

  Форматът MP3 е най-често срещаният аудио формат за потребителско съхранение на аудио, както и на практика превърнало се в стандарт кодиране за прехвърляне и възпроизвеждане на музика от цифрови аудио плейъри.

 • USB паметта гарантира максимална съвместимост

  Като USB устройство за съхранение на данни, Voice Tracer предоставя удобен начин за запаметяване, архивиране и преместване на файлове. Voice Tracer се свързва с компютър посредством USB връзка и не изисква инсталиране на специален софтуер. Voice Tracer се показва автоматично като сменяем диск, което ви позволява просто да плъзгате и пускате файлове в и от устройството.

 • Задействане на записа с глас за водене на бележки със свободни ръце

  Задействането на записа с глас е удобна функция за запис със свободни ръце. Когато е включено, записът ще започне автоматично, когато започнете да говорите. Записът спира автоматично след като спрете да говорите и се подновява автоматично, когато започнете да говорите отново.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува