Voice Tracer

цифров рекордер

  Voice Tracer

  цифров рекордер

  Най-добрият начин за водене на бележки

  Digital Voice Tracer 602 на Philips е цифров рекордер за хората, които мислят в изправено положение. Просто започнете да говорите и Digital Voice Tracer ще свърши останалото. Защо да търсите химикалка, след като можете да си водите прецизни бележки със скоростта на светлината? Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Най-добрият начин за водене на бележки

Просто запомнете

 • Подредете файловете си бързо и лесно с четири папки

  Цифровият рекордер Voice Tracer поддържа до 99 записа във всяка от четирите папки, за да подреждате файловете си бързо и лесно.

 • Изключително голям дисплей за моментален преглед

  Големият графичен дисплей ви позволява да видите с един поглед цялата важна информация за файла.

 • Изключително голям преден високоговорител за кристално чисто възпроизвеждане на звук

  Големите звукови мембрани имат по-голям потенциал за създаване на звук и следователно могат да предложат мощно и богато звучене.

 • Прехвърляйте бързо записи и данни по високоскоростен USB 2.0

  Благодарение на бързото прехвърляне на данни по високоскоростната връзка 2.0 USB, прехвърлянето на записи на вашия компютър е до 40 пъти по-бързо в сравнение с първоначалния USB стандарт.

 • Функцията за блокиране предотвратява включване и изключване по невнимание

  Когато превключвателят за блокиране е в позиция за блокиране, всички бутони на устройството са изключени.

 • Моментален запис с едно докосване - от изключено състояние в режим за запис

  Натиснете и задръжте за момент бутона за запис, за да включите Digital Voice Tracer и веднага да започнете да записвате.

 • Олекотен и ергономичен дизайн

  Малко и леко, няма да усетите, че е с вас. Пъхнете го в джоба или чантата и го носете навсякъде. Издръжливият корпус и атрактивният ергономичен дизайн ще ви накарат да поискате да го носите навсякъде.

 • Запис в популярния формат MP3

  Форматът MP3 е най-често срещаният аудио формат за потребителско съхранение на аудио, както и на практика превърнало се в стандарт кодиране за прехвърляне и възпроизвеждане на музика от цифрови аудио плейъри.

 • USB паметта гарантира максимална съвместимост

  Като USB устройство за съхранение на данни, Voice Tracer предоставя удобен начин за запаметяване, архивиране и преместване на файлове. Voice Tracer се свързва с компютър посредством USB връзка и не изисква инсталиране на специален софтуер. Voice Tracer се показва автоматично като сменяем диск, което ви позволява просто да плъзгате и пускате файлове в и от устройството.

 • Задействане на записа с глас за водене на бележки със свободни ръце

  Задействането на записа с глас е удобна функция за запис със свободни ръце. Когато е включено, записът ще започне автоматично, когато започнете да говорите. Записът спира автоматично след като спрете да говорите и се подновява автоматично, когато започнете да говорите отново.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува