Цифров фотоапарат

  Цифров фотоапарат

  Снимайте, споделяйте и носете

  Уловете всяко действие и емоция със свръхмалката и елегантна портативна цифрова камера Key010 с 128 MB. Направете 300 снимки с 2,0 мегапиксела и обменяйте паметта с вашия компютър чрез директен USB. Носете я в движение, докато създавате спомените. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Снимайте, споделяйте и носете

Цифрова фотокамера с 2 мегапиксела

 • Директен USB за лесно пренасяне на файлове без кабел!

  Директен USB за лесно пренасяне на файлове без кабел!

  Устройствата с директен USB могат да бъдат включвани директно в USB порта на вашия персонален компютър, без да има нужда от какъвто и да е кабел. Вашият компютър автоматично ще разпознае устройството като USB устройство за съхранение със сменяем носител (Windows 98 изисква допълнителни драйвери), което ви дава възможност лесно да плъзгате и пускате файлове чрез Windows Explorer (или Apple Folders) между вашия компютър и устройството. По този начин лесно може да зареждате вашето устройство с музика и данни за из път - всеки ден.

 • Директно зареждане на батериите чрез USB Direct

  Директно зареждане на батериите чрез USB Direct

  Директното зареждане на батерията чрез USB предоставя изключително удобство при зареждане на вашето устройство. Не е нужно да се занимавате с отделни зарядни устройства или кабели, а просто включвате и зареждате вашето устройство направо във вашия персонален компютър.

 • Малък и удобен за носене - тежи едва 45 грама

  Малък и удобен за носене - тежи едва 45 грама
 • Чрез USB паметите се съхраняват и пренасят файлове с данни

  USB устройствата за съхранение предоставят удобен начин за съхраняване, възстановяване и пренасяне на вашите файлове. Устройствата се включват към компютъра ви чрез USB връзка и не изискват инсталиране на никакъв специален софтуер (само Windows 98 и Windows Me имат нужда от драйвери). Устройството автоматично се разпознава като външно сменяемо устройство в Windows Explorer, което ви дава възможност просто да дърпате и пускате файлове в и от устройството.

Вижте всички спецификации
 • 1MB = 1 милион байта; наличното място за съхранение ще е по-малко.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Обем на паметта на базата на снимки с 5 мегапиксела.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува