1
Електрически четки за зъби

Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Електрическа звукова четка за зъби с приложение

  Philips Sonicare DiamondClean Smart

  Електрическа звукова четка за зъби с приложение

  Цялостно решение за красива и здрава усмивка

  Вземете най-доброто почистващо средство - DiamondClean Smart. Вече няма място за съмнения, с обратната информация и персоналното обучение се наслаждавате на превъзходни, естествено бели зъби, здрави венци и свеж дъх. Това е нещо повече от четка за зъби – това е цялостно решение за грижа за красива усмивка. Вижте всички предимства

  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 499.00лв

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цялостно решение за красива и здрава усмивка

Вземете най-доброто почистващо средство - DiamondClean Smart. Вече няма място за съмнения, с обратната информация и персоналното обучение се наслаждавате на превъзходни, естествено бели зъби, здрави венци и свеж дъх. Това е нещо повече от четка за зъби – това е цялостно решение за грижа за красива усмивка. Вижте всички предимства

Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 499.00лв

Sonicare DiamondClean Smart Електрическа звукова четка за зъби с приложение

Персонализирано обучение, Интелигентни сензори на главата, Интелигентно разпознаване на главата, 4 режима, 3 степени на интензивност HX9903/13 Търсене на подобни продукти

Революция в грижата за

здравето на устната кухина

По-бели и по-здрави зъби, завинаги

Цялостно решение за красива и здрава усмивка

Нашата най-добра четка за зъби с технология с интелигентни сензори

 • Премахва до 10 пъти повече плака* за дълбоко почистване

  Премахва до 10 пъти повече плака* за дълбоко почистване

  Поставете главата Sonicare Premium Plaque Control на четката, за да се насладите на нашето най-дълбоко почистване. С помощта на меките гъвкави страни косъмчетата се адаптират към формата и повърхността на всеки зъб за 4 пъти по-добър контакт*** и премахва до 10 пъти повече плака от трудни за достигане зони*.

 • До 7 пъти по-здрави венци* само за 2 седмици

  До 7 пъти по-здрави венци* само за 2 седмици

  Поставете главата Sonicare Premium Gum Care на четката за грижа за венците Premium, за да подобрите здравето на венците си. Нейният малък размер и насочените към линията на венците косъмчета осигуряват нежно, но същевременно ефективно почистване по линията на венците, където започва заболяването на венците. Клинично е доказано, че осигурява до 100% по-малко възпаление на венците* и до 7 пъти по-здрави венци само за две седмици.*

 • Премахва до 100% повече петна** само за 3 дни

  Премахва до 100% повече петна** само за 3 дни

  Поставете главата на четката за зъби Premium White за премахване на повърхностни петна и разкрийте своята най-бяла усмивка. Със своите гъсто разположени централни косъмчета за отстраняване на петна, клинично доказано е, че премахва до 100% повече петна само за три дни.**

 • Проследява откъде сте минали с четката, маркира местата, където не сте минали

  Проследява откъде сте минали с четката, маркира местата, където не сте минали

  Благодарение на нашия интелигентен сензор за местоположение вие винаги ще знаете къде сте минавали с четката и къде не сте. Следенето в реално време на приложението Philips Sonicare ви позволява да разберете кога сте постигнали пълно почистване и ви упътва да бъдете по-добър и по-внимателен потребител на четката.

 • Връща ви обратно към всяко пропуснато място за 100% покритие

  Връща ви обратно към всяко пропуснато място за 100% покритие

  Ако пропуснете място, докато миете зъбите си, функцията TouchUp на приложението ще ви покаже. След това можете да се върнете за второ минаване и да сте уверени, че всеки път ще се насладите на пълно почистване.

 • Започнете да се грижите по-добре за вашите проблемни зони

  Започнете да се грижите по-добре за вашите проблемни зони

  Някакви проблемни зони, посочени от вашия зъболекар? Ще ги маркираме в 3D картата на устата ви във вашето приложение и ще ви напомним да обърнете специално внимание на тези зони.

 • Предупреждава ви, ако натискате прекалено силно

  Предупреждава ви, ако натискате прекалено силно

  Възможно е да не забележите, когато натискате четката прекалено силно, но вашият DiamondClean Smart ще забележи. Ако използвате прекалено голям натиск, светлинният пръстен в края на дръжката ще започне да мига. Това е нежно напомняне да намалите натиска и да оставите главата на четката за зъби да си свърши работата. 7 от 10 души смятат, че тази функция ги е направила по-добър потребител на четка.

 • Насочва ви да намалите интензитета на четкане

  Насочва ви да намалите интензитета на четкане

  С електрическата четка за зъби вие оставяте четката да свърши работата. Ние сме вградили сензор за натиск в дръжката като нежно напомняне да намалите динамиката. По този начин можете да подобрите техниката си и да се насладите на по-нежно и по-ефективно почистване.

 • Главите на четката за зъби автоматично избират оптималните настройки

  Главите на четката за зъби автоматично избират оптималните настройки

  Чудите се кой режим и интензивност да използвате? Не се чудете повече. Микрочип в главата на четката казва на DiamondClean Smart коя глава използвате. Така че, ако например поставите глава за грижа за венците, вашата четка за зъби избира оптималния режим и интензитет, за да осигури нежна, но същевременно ефективна грижа за вашите венци. Всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона.

 • Уверете се, че извличате максимума от вашата глава за четка за зъби

  Уверете се, че извличате максимума от вашата глава за четка за зъби

  С течение на времето главите на четките се износват и стават по-малко ефективни при премахване на плака. С помощта на интелигентното разпознаване на главата, вие винаги ще знаете кога трябва да смените главата на четката. Четката за зъби следи колко продължително и колко силно сте четкали с всяка глава на четка и ще ви извести, когато настъпи време за смяна. Можете също да наблюдавате срока на експлоатация на главите на четката в приложението Philips Sonicare и дори да поръчвате резервни глави, така че винаги да имате на разположение.

 • Избирайте между 4 режима и 3 настройки на интензивност

  Избирайте между 4 режима и 3 настройки на интензивност

  С DiamondClean Smart вие получавате всичко. Нашите 3 настройки на интензивност ви позволяват да подобрите почистването; а нашите 4 режима покриват всичките ви нужди на почистване с четка; режим Clean за изключително ежедневно почистване, White+ за премахване на петна, Deep Clean+ за освежаващо дълбоко почистване, и Gum Health за нежно почистване по линията на венците.

 • Зареждаща чаша Premium и калъф за пътуване

  Зареждаща чаша Premium и калъф за пътуване

  Зареждането на четка никога не е било толкова лесно. Просто поставете четката за зъби в елегантния стъклен държач и тя мигновено започва да се зарежда. Стъкленото зарядно устройство не само се вписва стилно във вашата баня, но също така може да се използва и като чаша за изплакване. Насладете се на две седмици редовно използване с едно пълно зареждане. Нашият калъф за пътуване Premium ви позволява да съхранявате четката за зъби хигиенично, когато сте в движение.

Вижте всички спецификации
 • от обикновена четка за зъби
 • * в сравнение с ръчна четка за зъби с водеща паста за зъби за избелване
 • ** в сравнение с DiamondClean
 • *** при режим Gum Health в сравнение с ръчна четка за зъби при 2 седмици
 • **** след 3 дни на използване в режим White+ в сравнение с ръчна четка за зъби
 • ***** въз основа на два периода от двуминутно миене на ден в стандартен режим

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува