Система за домашно кино 5.1

  Система за домашно кино 5.1

  Изпитайте мощта на киното у дома с 3D ъгловите високоговорители

  Увеличете до максимум звуковото изживяване от домашното кино с динамичните триизмерни ъглови високоговорители! Възпроизвеждайте любимото си развлекателно съдържание, включително 3D Blu-ray, на иновационната система за домашно кино Philips серия 5000. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино 5.1

3D Blu-ray, Готово за iPod/iPhone HTS5591/12 Търсене на подобни продукти

Изпитайте мощта на киното у дома с 3D ъгловите високоговорители

Завладяващ звук

 • Триизмерните ъглови високоговорители разпределят равномерно звука в стаята

  Триизмерните ъглови високоговорители разпределят равномерно звука в стаята

  Триизмерните ъглови високоговорители имат мембрани с ъглово насочване, които дават звук, насочен не само напред, но и настрани, създавайки по-широко "идеално място", за да се потопите в обгръщащ съраунд звук като в киносалон.

 • Безжични задни високоговорители - опция за избягване на плетеницата от кабели

  Безжични задни високоговорители - опция за избягване на плетеницата от кабели

  Безжичните задни високоговорители ви осигуряват повече свобода и подвижност при поставяне на високоговорителите в стаята. Разработени с използване на технология без смущения, безжичните високоговорители осигуряват пълен съраунд звук без загрозяващи кабели.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Smart TV, за да се забавлявате с онлайн услугите и да пускате мултимедия на телевизора

  Системите за домашно кино Philips със Smart TV ви предлагат набор от усъвършенствани функции, включително Net TV, DLNA и MyRemote. Net TV предоставя широк спектър от онлайн информация и забавления на вашия телевизор. Просто изберете Net TV в менюто "Начало" и започнете да преглеждате за услуги, например магазини за видео по заявка* - за най-новото от HD видеото, и "телевизия за наваксване". DLNA ви дава достъп до снимки, музика и филми, записани на компютъра, докато си седите удобно на дивана. Не можете да намерите дистанционното управление? Просто използвайте вашия смартфон или таблет за управление на системата за домашно кино, чрез приложението MyRemote на Philips.

 • Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential осигуряват най-качествения звук от вашите Blu-ray дискове. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential допълват цялостното ви развлечение с висока детайлност.

 • Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  DoubleBASS гарантира, че ще чуете дори най-дълбоките баси, въпреки компактния размер на събуфърите. Той прихваща ниските честоти и ги пресъздава им в обхвата на чуваемост на събуфъра, като предлага по-гръмък и красив звук и ви гарантира слушане без компромиси.

 • Уникално сензорно управление за лесен достъп до вашето съдържание

  Уникално сензорно управление за лесен достъп до вашето съдържание

  Сензорните бутони ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на чувствителните на допир бутони на основния блок.

 • 1000 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика

  1000 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика
Вижте всички спецификации
 • Системата за домашно кино може да се съчетае и с всички останали телевизори Philips.
 • За да проверите дали "Видео по заявка" се предлага във вашата страна, посетете www.philips.com/blu-ray.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува