Безжична система за домашно кино

  Безжична система за домашно кино

  Опитайте как е всичко без кабели

  Тази стилна и компактна напълно цифрова система за домашно забавление възпроизвежда практически всеки диск с висококачествен Dolby, DTS многоканален звук. И така, отпуснете се и се потопете във филмите и музиката в дома си.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Опитайте как е всичко без кабели

 • 12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битовият видео ЦАП е превъзходен цифрово-аналогов преобразувател, който запазва всеки детайл от автентичното качество на изображението. Той показва едва уловимите сенки и плавната градация на цветовете, присъщи на естествената картина. Ограниченията на обичайния 10-битов ЦАП стават особено забележими, когато използвате големи екрани и проектори.

 • Безжични задни високоговорители за по-малко кабели в стаята ви

  Безжични задни високоговорители за по-малко кабели в стаята ви

  Безжичните задни високоговорители ви осигуряват повече свобода и подвижност при поставяне на високоговорителите в стаята. Разработени с използване на технология без смущения, безжичните високоговорители осигуряват пълен съраунд звук без загрозяващи кабели.

 • PAL и NTSC с прогресивно сканиране осигурява кристално ясен образ

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава видимо по-рязка картина. Вместо да подава на екрана кадри първо с нечетните редове, а след това кадри с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Създава се изображение с висока разделителна способност без трептене, което ви дава най-голямо удоволствие при гледане.

 • Куполните високоговорители подобряват SACD звука при високите честоти

  Куполните високоговорители за високи честоти подобряват звученето на SACD при най-високите честоти, като отразяват всеки нюанс и интонация на звука с помощта на изключително лека и твърда мембрана, създадена от LEXAR, която е причина пищялката да възпроизвежда звуковите честоти в най-високия диапазон. Специалната конична форма на рефлектора осигурява насочването на високите честоти под по-голям ъгъл. Това води до поразително чисти и ясни високи честоти и по-балансирано цялостно звуково усещане.

 • Филми: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост и удоволствие от гледането.

 • Музика: SACD, CD, MP3-CD, CD-R, CD-R/RW и Windows Media™ Audio

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от прослушването им.

 • Снимки (JPEG) с музикално слайдшоу

  Направете споделянето на снимки със семейството и приятелите по-забавно! Пуснете слайдшоу със снимки на фона на музика.Това изделие на Philips поддържа едновременно възпроизвеждане на JPEG снимки и MP3 музика.Внимавайте файловете за музикалното слайдшоу да са записани на един и същ носител. Изберете любимата си MP3 музика и стартирайте слайдшоу с JPEG снимки.

 • USB Direct възпроизвежда снимки и музика от USB флаш дискове

  Просто включете вашето устройство към USB порта на Philips DVD системата. Цифровата музика и снимките ви ще бъдат възпроизведени направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува