Система за домашно кино 5.1

  Система за домашно кино 5.1

  Завладяващ звук

  Вземете мощта на киносалона вкъщи! Мощните високоговорители с басови тръби и премащабирането до висока детайлност с HDMI 1080p подсилват домашното ви развлечение Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Завладяващ звук

Мощен кинематографичен звук с дълбоки баси

 • Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Обемен звук Dolby Digital и Pro Logic II

  Вграденият декодер за Dolby Digital премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява петканален звук от произволен източник на стереосигнал.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Възпроизвежда DVD, VCD, CD и USB устройства

  Възпроизвежда DVD, VCD, CD и USB устройства

  Възпроизвеждайте практически всеки диск и всички мултимедийни устройства, които искате - били те DVD, VCD, CD или USB устройства. Убедете се в ненадминатото удобство на големите възможности за възпроизвеждане и в лукса да показвате мултимедийните си файлове на телевизора или на системата за домашно кино.

 • Мощни високоговорители с басови тръби за прекрасен звук

  Мощни високоговорители с басови тръби за прекрасен звук
 • 600 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика

  600 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика
 • Компактен дизайн, който подхожда за навсякъде

  Компактен дизайн, който подхожда за навсякъде
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува