DVD система за домашно кино

  DVD система за домашно кино

  Гледайте, слушайте, опитайте всичко

  Тази стилна и компактна напълно цифрова система за домашно забавление възпроизвежда практически всеки диск с висококачествен Dolby, DTS многоканален звук. И така, отпуснете се и се потопете във филмите и музиката в дома си.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Гледайте, слушайте, опитайте всичко

 • DTS, Dolby Digital и Pro Logic II съраунд звук

  DTS, Dolby Digital и Pro Logic II съраунд звук

  Вграден DTS и Dolby Digital декодер премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява петканален звук от произволен източник на стереосигнал.

 • Съединители Easy-fit™ с цветно кодиране за лесно свързване

  Съединители Easy-fit™ с цветно кодиране за лесно свързване

  Цветово кодираните съединители за високоговорителите осигуряват просто и предразполагащо потребителя решение за свързване на високоговорителите и събуфера към централното устройство на системата чрез просто включване на съединителите в кодирания със съответния им цвят интерфейс на гърба на централното устройство.

 • 4x пресемплиране на видео за подобрено качество на образа

  Пресемплирането на видео е технология, която намалява деформациите и рязко подобрява качеството на картината. Увеличаването на честотата на обработка на видео до 54 MHz или дори 108 MHz фактически преобразува видеото до формат 8:8:8* (54 MHz) или 16:16:16 (108 MHz), който има около 4 до 8 пъти по-голяма честотна лента за хоризонтална разделителна способност, отколкото стандартния DVD формат. Тази обработка намалява рязко деформациите тип "мрежа против комари" и качеството на картината е чисто и без деформации.

 • Система широкоспектърни високоговорители за реалистичен звук

  Широкоспектърен високоговорител покрива целия звуков диапазон, за да улавя и възпроизвежда по-реалистичен звук. Тъй като има един възбудител, възпроизвеждащ целия звуков диапазон, това намалява до минимум фазовите и времеви изкривявания, които иначе влияят върху качеството на звука.

 • Филми: DVD, DVD+R/RW, (S)VCD, DivX, MPEG4

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост и удоволствие от гледането.

 • Музика: CD, MP3-CD, CD-R/RW и Windows Media™ Audio

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от прослушването им.

 • Възпроизвеждане на Picture CD (JPEG) с музика (MP3)

  Picture CD е диск CD-R или CD-RW, на който можете да съхранявате своите MP3 файлове и цифрови снимки. Когато поставите Picture CD в DVD плейър, изскача екранно меню, което показва вашите JPEG и/или MP3 файлове на диска. Само изберете музиката и файловете, на които желаете да се наслаждавате, и натиснете Play или OK. Можете да гледате снимките си на телевизор, като музиката свири автоматично.

 • Лесна настройка за инициализиране на вашето пълно домашно забавление

  За да ви насочва по време на първоначалната настройка на вашата система, Philips предлага Кратко ръководство за потребителя, в което е приложен подход с ясни цветни графики, който ви води през основните стъпки на свързване и получаване на картина и звук. Тези основни стъпки са ясно описани на една страница в кутията на опаковката, с графики и цветове, което прави настройката бърза и лесна.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува