Система за домашно кино 5.1

  Система за домашно кино 5.1

  Изпитайте мощта на киното у дома с 3D ъгловите високоговорители

  Увеличете до максимум удоволствието от звука като в киносалон с динамичните триизмерни ъглови високоговорители! Възпроизвеждайте любимото си развлекателно съдържание, включително 3D Blu-ray, на иновационната система за домашно кино Philips HTB7530. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино 5.1

3D Blu-ray, поставка за iPod/iPhone HTB7530D/12 Търсене на подобни продукти

Изпитайте мощта на киното у дома с 3D ъгловите високоговорители

Завладяващ звук

 • CinemaPerfect HD за възпроизвеждане на видео с по-ясен и рязък образ

  CinemaPerfect HD за възпроизвеждане на видео с по-ясен и рязък образ

  Блокът за обработка на картината, CinemaPerfect HD на Philips, предлага нов стандарт във възпроизвеждането на видео с ясен и рязък образ. Тази интелигентна технология намалява шума и увеличава рязкостта на образа, за да ви даде видеоизображения с по-добро качество от това, с което сте свикнали. Шумопотискането и свръхмащабирането намаляват шума, който се появява при компресиране на видео в MPEG формат. Подобрената обработка на цветовете ви дава резки и дълбоки образи на екрана.

 • Триизмерните ъглови високоговорители разпределят равномерно звука в стаята

  Триизмерните ъглови високоговорители разпределят равномерно звука в стаята

  Триизмерните ъглови високоговорители имат мембрани с ъглово насочване, които дават звук, насочен не само напред, но и настрани, създавайки по-широко "идеално място", за да се потопите в обгръщащ съраунд звук като в киносалон.

 • Безжични задни високоговорители - опция за избягване на плетеницата от кабели

  Безжични задни високоговорители - опция за избягване на плетеницата от кабели

  Безжичните задни високоговорители ви осигуряват повече свобода и подвижност при поставяне на високоговорителите в стаята. Разработени с използване на технология без смущения, безжичните високоговорители осигуряват пълен съраунд звук без загрозяващи кабели.

 • Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

  Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

  Наслаждавайте се на вълнуващо 3D изживяване у дома с филмите от вашата 2D колекция. Моменталното конвертиране в 3D използва най-новата цифрова технология за анализ на 2D видео съдържание, за да разпознае обектите на преден и заден план. С помощта на тези данни се генерира карта на дълбочината и стандартните 2D видео формати се конвертират във вълнуващо 3D. С вашия съвместим 3D телевизор, сега сте готови да се наслаждавате на Full HD 3D.

 • Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Приложението Philips MyRemote ви позволява да използвате своя смартфон или таблет като дистанционно управление за аудио/видео продуктите Philips, свързани към домашната Wi-Fi мрежа, за да ги управлявате мигновено от всяко място в дома си. То предлага и някои полезни функции, като SimplyShare – за безжично свързване и стрийминг на всички развлечения; MySound – за персонализиране на звуковото ви изживяване и SurroundMe – за калибриране на най-добрия съраунд звук.

 • DynamicSurround за по-поглъщащо изживяване със съраунд звука

  DynamicSurround за по-поглъщащо изживяване със съраунд звука

  DynamicSurround използва високо усъвършенствани алгоритми за обработка на звука, които възпроизвеждат вярно звуковите характеристики на идеалния пълен съраунд звук. Това възнаграждава слушателите със завладяващо 7.1-канално изживяване при слушане и като използва максимално по-малкото на брой високоговорители, спестява безпорядъка в стаята, който създава една 7.1-канална система, без компромис с качеството на съраунд звука.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Благодарение на вградения WiFi трябва само да свържете вашата система за домашно кино с домашната мрежа, за да получите достъп до богата селекция от популярни онлайн услуги. Забавлявайте се с някои от най-добрите уеб сайтове, предлагащи филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание, пригодено да се помества идеално на екрана на вашия телевизор.

 • Включена поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod/iPhone

  Включена поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod/iPhone

  Използвайте докинг станцията за вашия iPod или iPhone и се наслаждавайте на музиката от него през системата за домашно кино.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радиото е услуга за аудио излъчване, която се предава по интернет. Някои интернет станции са свързани с обичайната "наземна" радиостанция или мрежа, а други са независими радиостанции, които предават само по интернет. С интернет радиото имате достъп до радиостанции от всички точки на света и можете да слушате най-разнообразни жанрове, новини, спорт и забавни предавания или да се свързвате към любими или специализирани станции.

 • 1000 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика

  1000 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува