Система за домашно кино SoundBar

  Система за домашно кино SoundBar

  Чудесен съраунд звук без плетеница от кабели

  Технологията Ambisound предлага богат 5.1 многоканален съраунд звук с кинематографично качество във всяка стая. Нещо повече, системата за домашно кино Philips Soundbar HTB7150 има 4 отделни усилвателя и 4 високоговорителя, които звучат прекрасно навсякъде. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино SoundBar

3D Blu-ray, За монтиране на стена HTB7150/12 Търсене на подобни продукти

Чудесен съраунд звук без плетеница от кабели

Завладяващ звук

 • Технология Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технология Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радиото е услуга за аудио излъчване, която се предава по интернет. Някои интернет станции са свързани с обичайната "наземна" радиостанция или мрежа, а други са независими радиостанции, които предават само по интернет. С интернет радиото имате достъп до радиостанции от всички точки на света и можете да слушате най-разнообразни жанрове, новини, спорт и забавни предавания или да се свързвате към любими или специализирани станции.

 • Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

  Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

  Наслаждавайте се на вълнуващо 3D изживяване у дома с филмите от вашата 2D колекция. Моменталното конвертиране в 3D използва най-новата цифрова технология за анализ на 2D видео съдържание, за да разпознае обектите на преден и заден план. С помощта на тези данни се генерира карта на дълбочината и стандартните 2D видео формати се конвертират във вълнуващо 3D. С вашия съвместим 3D телевизор, сега сте готови да се наслаждавате на Full HD 3D.

 • CinemaPerfect HD за възпроизвеждане на видео с по-ясен и рязък образ

  CinemaPerfect HD за възпроизвеждане на видео с по-ясен и рязък образ

  Блокът за обработка на картината, CinemaPerfect HD на Philips, предлага нов стандарт във възпроизвеждането на видео с ясен и рязък образ. Тази интелигентна технология намалява шума и увеличава рязкостта на образа, за да ви даде видеоизображения с по-добро качество от това, с което сте свикнали. Шумопотискането и свръхмащабирането намаляват шума, който се появява при компресиране на видео в MPEG формат. Подобрената обработка на цветовете ви дава резки и дълбоки образи на екрана.

 • SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 102 см (40")

  SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 102 см (40")

  Philips SoundBar създава атмосфера на изтънченост и изящност във всеки хол. Въпреки че SoundBar е проектирана за използване с плосък телевизор с поне 102 см (40") екран, тя може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот, за да се наслаждавате на домашното кино със стил.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  С вградения WiFi имате безжичен достъп до вашето мултимедийно съдържание. Кажете сбогом на взирането в компютърния екран - отпуснете се на дивана и гледайте мултимедийните си файлове на телевизора, комфортно във вашата дневна.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува