Viva Collection

OnionChef

  Viva Collection

  OnionChef

  Кълцайте като истински майстор-готвач

  Най-после можете да кълцате като шеф-готвач. Уредът за нарязване Philips OnionChef с технологията ChopDrop ви дава сухи, равномерни парчета лук и други съставки. Благодарение на отделния високоскоростен нож можете също да мелите месо, кълцате подправки и още много. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Viva Collection OnionChef

Уред за нарязване, Технология ChopDrop, 2 функции: едро и фино, Автоматичен избор на скоростта HR2505/00 Търсене на подобни продукти

Кълцайте като истински майстор-готвач

Кълцайте лук, мелете месо и още много други

 • Технология ChopDrop

  Технология ChopDrop

  Разбирайки колко неприятно и трудно е рязането на лук, Philips се постара да разработи технологията ChopDrop, за да ви позволи да го кълцате като шеф-готвач с лекота. Уникално проектираната камера задържа лука вътре, докато трите остри ножа кълцат. След като парченцата достигнат оптимален размер, те се пускат в купата: сухи и равномерни всеки път. Идеално за лук, но също и за други зеленчуци, плодове, сирене, ядки и още.

 • Мощен 500 W мотор

  Мощен 500 W мотор

  Мощният 500 W мотор на уреда за нарязване Philips OnionChef гарантира, че ще можете да кълцате дори твърди продукти бързо и лесно.

 • Едро кълцане с ChopDrop

  Едро кълцане с ChopDrop

  Уредът за нарязване Philips OnionChef използва оптимална ниска скорост за технологията си ChopDrop. Това гарантира, че можете винаги да постигнете сухи и равномерни парченца лук и други деликатни съставки, като тиквички, варени яйца, чушка, моцарела, както и твърди такива – като ядки, моркови и още. Идеално за любимите ви ежедневни ястия и разядки (салса, дзадзики), сосове, ризото и още!

 • Фино нарязване с режещ блок HS

  Фино нарязване с режещ блок HS

  Като всеки друг шеф-готвач, уредът за нарязване Philips OnionChef с допълнителния си високоскоростен нож за накълцване ви позволява да постигате и фино накълцан резултат при богато разнообразие от съставки, като месо, ядки, сушени плодове, подправки, пармезан, шоколад и още. Смелете фино месо за стек тартар, кюфтета, сос "Болонезе" или такос; приготвяйте домашно песто и хумус, енергийни блокчета или просто свеж сос за любимата си салата.

 • Автоматичен избор на скоростта

  Автоматичен избор на скоростта

  Уредът за нарязване Philips OnionChef е оборудван с 2 скорости и автоматичен избор на скоростта. Различните функции се нуждаят от различна скорост за постигане на оптимален резултат – ниска скорост за едро нарязване с технологията ChopDrop и висока скорост за фино накълцване с отделен нож за висока скорост. Продуктът установява желаната функция и регулира необходимата скорост автоматично, за да осигури желания краен резултат всеки път.

 • Лесно използване с натискане надолу

  Лесно използване с натискане надолу

  Активирането на Philips OnionChef не може да е по-лесно – просто натиснете горната част на продукта към купата. Без допълнителни бутони, настройки или превключватели. Кълцане като шеф-готвач с едно докосване.

 • Голяма купа 1,1 л

  Голяма купа 1,1 л

  Уредът за нарязване Philips OnionChef разполага с голяма 1,1 л купа. Тя ви позволява да подготвяте необходимото количество от най-важните съставки.

 • Възможно почистване в съдомиялна машина

  Възможно почистване в съдомиялна машина

  Уредът за накълцване Philips OnionChef е лесен за почистване. Можете да изплакнете всички части с вода или просто да ги сложите в съдомиялна машина.

 • Режещи блокове от неръждаема стомана

  Уредът за нарязване Philips OnionChef е оборудван с остри ножове от неръждаема стомана. Трите фини остриета на технологията ChopDrop осигуряват сухо и равномерно накълцване на деликатните съставки, без смачкването им. Предлаганият отделно високоскоростен нож за накълцване обаче може да троши дори твърди съставки.

 • Необходимо е само едно нарязване

  Голямата камера ChopDrop на уреда за нарязване Philips OnionChef е проектирана да ви позволи да поставите цял голям лук, разрязан на две. Вече е нужно само да го обелите и разрежете веднъж с нож. OnionChef върши останалата работа вместо вас, като гарантира, че няма да имате неприятни контакти с лука.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува