Микроджубокс

  Моят портативен джубокс в движение

  Озвучете живота си в движение с микро аудио джубокса hdd070. Той е толкова малък, че може да се скрие зад кредитна карта. С 1000 песни и FM радио за всяко ваше настроение никога няма да се отегчите. Носете всеки ден вашата музика и данни. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Моят портативен джубокс в движение

Наслаждавайте се на до 1000 песни и на FM радио

 • SuperPlay™ - лесно действие като джубокс с едно докосване

  SuperPlay™ ви позволява бързо да пуснете вашата музика, без да се налага първо да избирате списъци или отделни мелодии. Може да прослушате всички мелодии от музикалните категории на най-високо ниво - например изпълнители (Artists) или албуми (Albums), само чрез осветяване на категория и натискане на възпроизвеждане (Play). Джубоксът възпроизвежда всички мелодии в реда, в който е сортирана съответната категория. Осен това може да комбинирате SuperPlay™ с разбъркано възпроизвеждане (Shuffle) и повторение (Repeat), за по-пълно удоволствие от музиката.

 • SuperScroll™ навигацията намира песни по прост и бърз начин

  Бутони за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък с мелодии песен по песен, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до вашето желано изпълнение.

 • Чрез USB паметите се съхраняват и пренасят файлове с данни

  USB устройствата за съхранение предоставят удобен начин за съхраняване, възстановяване и пренасяне на вашите файлове. Устройствата се включват към компютъра ви чрез USB връзка и не изискват инсталиране на никакъв специален софтуер (само Windows 98 и Windows Me имат нужда от драйвери). Устройството автоматично се разпознава като външно сменяемо устройство в Windows Explorer, което ви дава възможност просто да дърпате и пускате файлове в и от устройството.

Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува