Viva Collection

Уред за приготвяне на хляб

  Viva Collection

  Уред за приготвяне на хляб

  Събуждайте се с пресен хляб всеки ден

  Ще се влюбите в неустоимия аромат на топъл пресен хляб всяка сутрин! Приготвянето на хляб е съвсем лесно... Добавете продуктите вечерта, нагласете таймера за следващата сутрин и оставете уреда за хляб HD9020/40 от Philips да свърши останалото. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Viva Collection Уред за приготвяне на хляб

12 менюта, 1000 г, В бледолилаво HD9020/40 Търсене на подобни продукти

Събуждайте се с пресен хляб всеки ден

Изпечете с вкус по избор. Лесно и вкусно!

 • Интуитивно управление с лесни за използване бутони за всички потребители

  Интуитивно управление с лесни за използване бутони за всички потребители

  Бутоните за управление на уреда за хляб Philips са подредени интуитивно, с цел лесно задаване на програмите. Първо изберете вида хляб, след това теглото според рецептата, изберете нивото на запичане (или просто използвайте предварително зададеното ниво на запичане) и след това стартирайте програмата. Големите икони илюстрират ясно функцията на всеки бутон, а LCD дисплеят потвърждава избраните от вас опции.

 • 12 предварително зададени програми за печене на хляб, тесто и дори конфитюр

  12 предварително зададени програми за печене на хляб, тесто и дори конфитюр

  Уредът за хляб на Philips има 12 предварително зададени програми за идеално изпичане на хляб - от богатия и засищащ пълнозърнест, до хляба без глутен, франзелите и различните сладки варианти. Той прави и вкусно тесто за паста, пица, гевреци, бисквити и сладкиши. Каквото и да изпечете, е винаги вкусно и лесно, тъй като предварително зададените програми се грижат за температурата и времето, за възможно най-добър резултат. А ако бързате, имате набор от бързи програми с двойно по-кратко време за печене, някои дори само за час.

 • Таймер с време до 13 часа, за да се събуждате с прясно изпечен хляб

  Таймер с време до 13 часа, за да се събуждате с прясно изпечен хляб

  Наслаждавайте се на неустоимия аромат на пресен топъл хляб всяка сутрин - истинско угощение и отлично начало на деня! Просто нагласете таймера от вечерта и уредът ще приготви и изпече хляб за вас докато спите, за да имате прясно изпечен хляб веднага щом се събудите или когато пожелаете.

 • Индикатор за "добавяне" за специални видове хляб с допълнителни съставки

  Индикатор за "добавяне" за специални видове хляб с допълнителни съставки

  Изпечете специален хляб с вкусни добавки като ядки или сушени плодове - лесно е и е забавно. Когато светне индикаторът за добавяне, просто добавете допълнителните съставки към тестото и оставете уреда да свърши останалото. Добавете каквото желаете - ядки, семена, маслини, сушени плодове, сирене, лук, бекон, нуга, шоколад или други съставки, за да приготвите вкусен и уникален специалитет!

 • Можете да печете 3 размера хляб до 1 кг

  Можете да печете 3 размера хляб до 1 кг

  Пригответе точно толкова хляб, колкото ви е необходим. Използвайте ясните маркировки на уреда, за да приготвите малък, среден или голям хляб от 500 г, 750 г или 1 кг.

 • 3 нива на запичане, за да постигнете любимата си коричка

  3 нива на запичане, за да постигнете любимата си коричка

  Изпечете вашия хляб точно така, както го обичате, с помощта на трите нива на запичане. Изберете светъл, умерен или тъмен цвят на коричката, според вашите предпочитания и любими рецепти.

 • Подвижен капак за лесно почистване

  Подвижен капак за лесно почистване

  Вътрешната повърхност на формата за печене на уреда има незалепващо покритие, а капакът на уреда се сваля. Това го прави много лесен за почистване: просто откачете капака и забършете, за да почистите само за секунди.

 • Приложена удобна книжка с рецепти

  Приложена удобна книжка с рецепти

  Обичате ли понякога да изпробвате нови неща? Книжката с рецепти ще ви покаже как да приготвите специални видове хляб, както и някои вкусни трикове и съвети за добавяне на вашите любими съставки, за да направите нещо специално от всяка рецепта. При това всичко е ясно и лесно за изпълнение, дори никога да не сте използвали уред за хляб.

 • Гледайте как хлябът набъбва и се запича в прозорчето за наблюдение

  Гледайте как хлябът набъбва и се запича в прозорчето за наблюдение

  Прозорчето за наблюдение ви позволява да наблюдавате уреда в действие - докато меси, смесва и пече - идеално, ако искате да проверите докъде е стигнал процесът и да се уверите, че всичко върви по план.

 • В комплекта влизат мерителна чаша и лъжица

  Добавете твърди и течни съставки в точните пропорции, като използвате мерителната чаша или лъжица - това е първото, с което трябва да започнете.

 • Вградени ръкохватки със защита срещу изплъзване за лесно и безопасно боравене

  Ако трябва да преместите уреда за хляб или да го приберете за съхранение в шкафа, ще се зарадвате на солидните вградени ръкохватки срещу изплъзване, с които е лесно да повдигнете и преместите уреда.

 • Основата остава студена и безопасна за пипане

  Основата остава студена и безопасна за пипане

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува