Saeco

Saeco Xelsis Evo

Aвтоматична кафемашина

  Saeco Xelsis Evo

  Aвтоматична кафемашина

  За различни напитки и много потребители

  С Xelsis Evo всеки един от семейството може да се наслади на любимия си кафе специалитет. Благодарение на уникалната функция за много потребители можете да създадете до 6 персонални потребителски профила и за всеки профил да зададете своите настройки за до 9 напитки. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco Xelsis Evo Aвтоматична кафемашина

Приготвя 8 кафе напитки, Вградена кана и приставка за разпенване, Неръждаема стомана, 8-стъпкова регулируема мелачка HD8954/09 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

За различни напитки и много потребители

с кана за мляко с изцяло автоматизирано двойно почистване

 • Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Извличане на максимален вкус със 100% керамични мелачки

  Мощните 100% керамични мелачки гарантират моменти на чиста наслада от кафето години наред. Керамичният материал смила идеално, което позволява на водата да тече постоянно, извличайки най-чистата същност на зърната. И за разлика от други "обикновени" мелачки, керамичният материал предотвратява прегряването и прегорения вкус на кафето.

 • Изцяло подвижният блок за приготвяне може да се почиства изключително бързо

  Изцяло подвижният блок за приготвяне може да се почиства изключително бързо

  Ефективността и лекотата при използване бяха ключови моменти на вдъхновение, когато Saeco създаде първия блок за приготвяне преди 30 години. И до днес той представлява изобретателна, находчива технология. Както винаги той е много лесен за почистване – само го извадете и измийте с течаща вода за няколко секунди, след което го поставете обратно също толкова лесно.

 • Фина настройка на силата на кафето с 8 настройки на мелачката

  Фина настройка на силата на кафето с 8 настройки на мелачката

  Когато става дума за процеса на смилане, тази кафемашина няма да ви разочарова. Различните смеси от кафе имат нужда от различен натиск, за да разкрият пълния си вкус. Така че тази кафемашина има осем регулируеми настройки на смилането – от най-финото за плътно еспресо до най-едрото за по-леко кафе

 • Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, с едно завъртане на бутон

  Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, с едно завъртане на бутон

  Наслаждавайте се на слой каймак, както ви харесва, и открийте широк спектър от вкусове само със завъртането на един бутон! Вие управлявате потока на кафето и налягането при приготвяне, за да регулирате плътността и гъстотата на каймака с едно лесно движение. Завъртете наляво за луксозен, дебел слой каймак за интензивно и плътно еспресо или завъртете надясно за гладко кафе с по-лек вкус и по-малко каймак.

 • Запазете любимото си кафе с 6 потребителски профила

  Запазете любимото си кафе с 6 потребителски профила

  Всяка чаша ще бъде оформена точно според вкуса ви. Съвършената функция за персонализиране ви позволява да регулирате и запаметявате всичките си напитки до най-фините детайли. А тъй като има 6 потребителски профила за попълване, всички, които ползват машината, могат да получат перфектната чаша.

 • Доказана хигиена с патентованата кана с почистване с пара

  Доказана хигиена с патентованата кана с почистване с пара

  Поддържането на добра хигиена никога не е било толкова лесно. Благодарение на цикъла за почистване с пара механизмът за разпенване се почиства автоматично, при което се отстраняват остатъците от мляко без необходимост от изпразване на каната. Хигиенната ефективност е сертифицирана от независимия германски изпитателен институт VDE.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува