Saeco

Philips Saeco Exprelia

Aвтоматична кафемашина

  Philips Saeco Exprelia

  Aвтоматична кафемашина

  Идеално, горещо, чисто.

  Exprelia е винаги готова да сервира любимия ви кафе специалитет. Каквото и да предпочитате, то се приготвя с натискането на един бутон, благодарение на интерфейса за незабавен избор на напитки, и става готово веднага, благодарение на двойния нагревател. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco Exprelia Aвтоматична кафемашина

Вградена кана и приставка за разпенване, Неръждаема стомана, 5-степенна регулируема мелачка HD8856/09 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Идеално, горещо, чисто.

Това е първокласното изживяване с млечна пяна

 • Последен дизайн с финиш от неръждаема стомана

  Последен дизайн с финиш от неръждаема стомана

  Дизайнът по последна мода на кафемашината за еспресо Saeco е допълнен с финиш от неръждаема стомана. Неръждаемата стомана осигурява висококачествен изглед, който ще създаде акцент в кухнята. Освен това предлага по-голяма устойчивост за дълготрайна работа.

 • Кафе без вкус на изгоряло благодарение на 100% керамични мелачки

  Кафе без вкус на изгоряло благодарение на 100% керамични мелачки

  Тази кафемашина за еспресо е оборудвана със 100% керамични мелачки. Saeco използва керамични мелачки поради равномерното смилане без прегряване на кафените зърна за безупречно еспресо. Керамиката също осигурява дълготрайна ефективност и наистина тиха работа.

 • Насладете се на богатството на кафето с нашите регулируеми мелачки

  Насладете се на богатството на кафето с нашите регулируеми мелачки

  Различните сортове кафе изискват различно ниво на гранулиране за разкриване на пълния ми вкус. Гранулирането на тази машина за еспресо може да се регулира в 8 степени – от най-финото смилане, за еспресо с плътен вкус, до най-грубото за леко кафе.

 • Запазва настройките за любимото ви кафе

  Запазва настройките за любимото ви кафе

  Винаги ще получавате перфектна чаша еспресо, направено само за вас, според собствените ви предпочитания, благодарение на новаторската ни функция за запаметяване, която регулира дължината, силата и температурата на кафето. Наслаждавайте се на отлична напитка в предпочитаната си чаша само с натискане на един бутон.

 • Лесно почистване, благодарение на подвижната група за приготвяне

  Лесно почистване, благодарение на подвижната група за приготвяне

  Групата за приготвяне, изобретение на Saeco, е в сърцето на нашата кафемашина, осигурявайки автоматизация. Групата за приготвяне, в зависимост от модела, е лесно достъпна от предната страна. Може да се отстранява без усилия за лесно почистване чрез изплакване под течаща вода за максимална хигиена.

 • Хигиенична млечна пяна, благодарение на автоматизирано двойно почистване

  Хигиенична млечна пяна, благодарение на автоматизирано двойно почистване

  Тази кафемашина за еспресо на Saeco се предлага с изцяло автоматична функция за двойно почистване на каната за мляко. Двойното почистване използва два независими цикъла с пара за бързо изплакване на каната за мляко след всяка напитка, която приготвяте, за вкус на прясно мляко всеки път. Хигиеничното приготвяне на млечна пяна никога не е било толкова лесно.

 • Винаги чиста кафемашина, благодарение на автоматичното почистване и декалциране

  Винаги чиста кафемашина, благодарение на автоматичното почистване и декалциране

  Saeco проектира тази кафемашина за еспресо да почиства своята верига за кафе автоматично с вода при стартиране или изключване на машината, което гарантира чудесен, свеж вкус с всяка чаша кафе. Редовното декалциране удължава живота на вашата кафемашина за еспресо. Тази кафемашина не само ще ви напомня, когато е необходимо декалциране, автоматизираният процес ще стартира и ще ви води с ясни съобщения на екрана, когато е необходимо да се намесите. Декалцирането никога не е било толкова лесно!

 • Млечни специалитети без изчакване, благодарение на двоен бойлер

  Млечни специалитети без изчакване, благодарение на двоен бойлер

  С 2 отделни нагревателни системи, които се грижат едновременно за оптималната температура на кафето и разпенването на млякото, тази изцяло автоматична кафемашина за еспресо Saeco гарантира професионална работа и скорост при всяко използване. Можете да приготвяте колкото желаете лате мачиато и капучино едно след друго и всеки път да получавате отличен резултат без чакане.

 • Перфектна млечна пяна, благодарение на вградена кана за мляко

  Перфектна млечна пяна, благодарение на вградена кана за мляко

  Наслаждавайте се на млечни специалитети с автоматизираната кана за мляко с автоматично почистване. Просто изсипете мляко в каната, включете я в кафемашината и изберете предпочитаната напитка. Независимо дали това е лате мачиато, капучино или кафе лате, напитката ви ще бъде сервирана за секунди. Каната на кафемашината за еспресо Saeco разполага с функцията автоматично почистване, което означава два автоматични цикъла на промиване с пара, почистващи тръбите на каната след всяко използване, за да бъде вкусът на млякото винаги свеж.

 • Повече каймак и по-плътно тяло

  Повече каймак и по-плътно тяло

  Тази кафемашина Saeco предлага патентованата ни функция за повече каймак и плътност на тялото на кафето. Скалата, разположена удобно върху струйника на машината, разрешава плавно регулиране на противоналягането, което променя плътността на кафето и каймака. Опитайте сами и открийте предпочитания си вкус.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува