Saeco

Saeco Energica

Aвтоматична кафемашина

  Saeco Energica

  Aвтоматична кафемашина

  Идеално еспресо и кафе

  Само кафемашината за еспресо Saeco Energica ви дава идеалното еспресо с мляко, винаги готова, с вграден накрайник за разпенване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Saeco Energica Aвтоматична кафемашина

Вградена кана и приставка за разпенване, Неръждаема стомана HD8852/09 Търсене на подобни продукти

L'Amore Di Caffee

Една гореща история без край!

16 уникални специалитета само с едно натискане

Идеално еспресо и кафе

винаги готово само с едно докосване

 • Кафе без вкус на изгоряло благодарение на 100% керамични мелачки

  Кафе без вкус на изгоряло благодарение на 100% керамични мелачки

  Тази кафемашина за еспресо е оборудвана със 100% керамични мелачки. Saeco използва керамични мелачки поради равномерното смилане без прегряване на кафените зърна за безупречно еспресо. Керамиката също осигурява дълготрайна ефективност и наистина тиха работа.

 • Насладете се на богатството на кафето с нашите регулируеми мелачки

  Насладете се на богатството на кафето с нашите регулируеми мелачки

  Различните сортове кафе изискват различно ниво на гранулиране за разкриване на пълния ми вкус. Гранулирането на тази машина за еспресо може да се регулира в 8 степени – от най-финото смилане, за еспресо с плътен вкус, до най-грубото за леко кафе.

 • Запазва настройките за любимото ви кафе

  Запазва настройките за любимото ви кафе

  Винаги ще получавате перфектна чаша еспресо, направено само за вас, според собствените ви предпочитания, благодарение на новаторската ни функция за запаметяване, която регулира дължината, силата и температурата на кафето. Наслаждавайте се на отлична напитка в предпочитаната си чаша само с натискане на един бутон.

 • Избегнете загубата на топлина за всяка чаша кафе с регулируема струя

  Избегнете загубата на топлина за всяка чаша кафе с регулируема струя

  Регулируемата струя на нашата кафемашина за еспресо е подходяща за всяка чаша и, следователно, предотвратява разливането и охлаждането на кафето при изсипване в чашата. По този начин еспресото винаги се сервира при правилната температура, като машината се запазва чиста.

 • Лесно почистване, благодарение на подвижната група за приготвяне

  Лесно почистване, благодарение на подвижната група за приготвяне

  Групата за приготвяне, изобретение на Saeco, е в сърцето на нашата кафемашина, осигурявайки автоматизация. Групата за приготвяне, в зависимост от модела, е лесно достъпна от предната страна. Може да се отстранява без усилия за лесно почистване чрез изплакване под течаща вода за максимална хигиена.

 • Хигиенична млечна пяна, благодарение на автоматизирано двойно почистване

  Хигиенична млечна пяна, благодарение на автоматизирано двойно почистване

  Тази кафемашина за еспресо на Saeco се предлага с изцяло автоматична функция за двойно почистване на каната за мляко. Двойното почистване използва два независими цикъла с пара за бързо изплакване на каната за мляко след всяка напитка, която приготвяте, за вкус на прясно мляко всеки път. Хигиеничното приготвяне на млечна пяна никога не е било толкова лесно.

 • Винаги чиста кафемашина, благодарение на автоматичното почистване и декалциране

  Винаги чиста кафемашина, благодарение на автоматичното почистване и декалциране

  Saeco проектира тази кафемашина за еспресо да почиства своята верига за кафе автоматично с вода при стартиране или изключване на машината, което гарантира чудесен, свеж вкус с всяка чаша кафе. Редовното декалциране удължава живота на вашата кафемашина за еспресо. Тази кафемашина не само ще ви напомня, когато е необходимо декалциране, автоматизираният процес ще стартира и ще ви води с ясни съобщения на екрана, когато е необходимо да се намесите. Декалцирането никога не е било толкова лесно!

 • Млечни специалитети без изчакване, благодарение на двоен бойлер

  Млечни специалитети без изчакване, благодарение на двоен бойлер

  С 2 отделни нагревателни системи, които се грижат едновременно за оптималната температура на кафето и разпенването на млякото, тази изцяло автоматична кафемашина за еспресо Saeco гарантира професионална работа и скорост при всяко използване. Можете да приготвяте колкото желаете лате мачиато и капучино едно след друго и всеки път да получавате отличен резултат без чакане.

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува