Ютия с парогенератор

  Ютия с парогенератор

  По-бързо гладене - от началото до края

  Създадена за ускоряване на процеса на гладене от начало до край, GC7230 е готова за използване в рамките на 2 минути. Системата за гладене под налягане ускорява гладенето, като прониква по-дълбоко в тъканите, а свръхголямата фуния за напълване с вода позволява бързо и лесно допълване по всяко време.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Сега, гладенето е

2 пъти по-бързо

Най-интелигентните ютии без
настройки за температура

По-бързо гладене - от началото до края

Мощна пара под налягане с бързо пълнене на водния резервоар

 • Гладеща плоча SteamGlide за силна пара и изключително лесно плъзгане

  Специално конструираната гладеща повърхност съчетава висококачествено керамично покритие за най-добро гладене на всякакви тъкани и специално проектирани отвори за ефикасно премахване на гънки.

 • Налягане на парата до 4 атм. с цел бързо гладене

  Налягане на парата до 4 атм. с цел бързо гладене

  Ускорете до два пъти гладенето си с парата под налягане. Парата под налягане прониква дълбоко в тъканите, като така ускорява и улеснява гладенето дори и на трудни за гладене тъкани.

 • Променливи настройки на парата, подходящи за различни дрехи

  Променливите настройки за парата ви помагат да изберете идеалното количество пара за всяка отделна тъкан, като така ще постигнете професионални резултати.

 • Върхът с пароподаване ви позволява да гладите най-трудно достъпните части

  Уникалният връх за пара съчетава специфичен заострен преден край на гладещата повърхност със специални издължени процепи за парата на върха, за да се достига дори до най-малките и труднодостъпни зони и така да се постигат най-добри резултати от гладенето.

 • Готовност за използване за 2 минути

  Когато се включи ("ON"), ютията е готова за гладене с пара само за 2 минути.

 • Пара без прекъсване до 80 г/мин.

  Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Уникалната технология, използвана в ютията с парен генератор Philips, създава мощна пара, с което прави гладенето по-лесно, по-добро и по-бързо.

 • Фунията за пълнене с вода позволява бързо и лесно доливане по всяко време

  Пълненето на водния резервоар на ютиите никога не е било толкова лесно. Просто отваряте капака за лесен достъп и наливате водата. Големият отвор с форма на фуния гарантира бързо и удобно пълнене без опасност от разливане. А вода може да се долива по всяко време - преди, по време на гладенето и след него - без необходимост от изчакване на изстиването на ютията.

 • Заключването на спусъка на парата дава пара без необходимост от натискане

  Заключването на спусъка на парата дава възможност за продължително гладене с пара без необходимост от непрекъснато натискане на спусъка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува