Econic

Рефлектор

  Econic

  Рефлектор

  Съвременно светодиодно осветление

  Дайте си възможност да се справяте по-добре с всекидневните занимания у дома по най-екологичния начин. Икономичните светодиодни крушки дават моментално функционално осветление и пестят енергия благодарение на съвременната си светодиодна технология. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Съвременно светодиодно осветление

Функционално осветление с максимално пестене на енергия

 • Пестете енергия от момента на включване

  Всички светодиодни енергоспестяващи крушки Philips пестят енергия от момента на включване. По време на експлоатацията си те използват по-малко киловати, което води до по-малка сметка за електричество. Процентът на спестена енергия е различен в зависимост от вида и технологията на крушките.

 • Моментално включване

  Незабавна светлина при включване - това е обещанието на нашите моментално включващи се енергоспестяващи крушки.

 • Незабавно до 90% по-малко енергия

  Когато преминете на светодиодни крушки Philips, веднага започвате да използвате до 90% по-малко енергия, без да правите компромис с количеството или качеството на осветлението.

 • С нашата светодиодна технология крушката издържа поне 15 000 часа

  Средно нашите крушки се включват за 2,7 часа на ден и 1000 часа на година. Действителните часове на светене зависят от сезона (зима или лято), метеорологичните условия (слънчев или мрачен дъждовен ден) и стаята, където се използва крушката (баня или всекидневна). Тази светодиодна крушка ще издържи поне 15 000 часа, тоест - 15 години.

 • Безопасни за всяка стая и удобни за рециклиране

  Светодиодните крушки Philips не съдържат абсолютно никакви опасни материали, което ги прави безопасни за всяка стая и удобни за рециклиране.

 • Можете да вярвате на това, което четете на опаковката на продуктите на Philips

  Philips спазва обещанията си за производителността на светодиодните крушки. Можете да вярвате на това, което четете на опаковката на продуктите на Philips, относно светлоотдаването, срока на експлоатация и сравнението спрямо мощността на крушките с нажежаема жичка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува