Мини Hi-Fi система

  Мини Hi-Fi система

  wOOx технология

  За ценителите на технологиите, усилващи изживяването FWM730 предлага всичко. Потопете се в мощта на технологията wOOx и се наслаждавайте на вашата предпочитана MP3 музика с динамичен и богат звук. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

wOOx технология

Чуйте басите, почувствайте разликата!

 • Възпроизвеждане на 30 часа MP3-CD музика

  Възпроизвеждане на 30 часа MP3-CD музика

  MP3 означава "MPEG 1 Audio layer-3".MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки без това да влоши радикално аудио качеството им. MP3 се превърна в стандартен формат за аудио компресия, използван в Интернет, който позволява бърз и лесен трансфер на аудио файлове.

 • Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  С устройството за смяна на 3 диска можете във всеки момент да избирате между три различни компактдиска в устройството. Тази удобна функция ви позволява да се наслаждавате на разнообразна музика и ви пести ценно време за честа смяна на компактдискове.

 • Високоговорители по технология wOOx с подчертан фронт

  Високоговорители по технология wOOx с подчертан фронт
 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува