Мини Hi-Fi система

  Мини Hi-Fi система

  Върховно удоволствие от звука

  Обърнете внимание на привлекателната мини Hi-Fi система FWC170, която предлага превъзходен и богат звук. Ще ви хареса колко е лесна за работа и управление, просто се облегнете, отпуснете се и се наслаждавайте всеки ден на вашата музика по вашия любим начин!

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Върховно удоволствие от звука

 • Широколентова бас-рефлексна система високоговорители

  Широколентова бас-рефлексна система високоговорители

  Басрефлексни високоговорители за изживяване с дълбоки баси. Различават се от конвенционалните високоговорители, с добавени тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е дълбок управляван бас и ниски изкривявания. В съчетание с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  С устройството за смяна на 3 диска можете във всеки момент да избирате между три различни компактдиска в устройството. Тази удобна функция ви позволява да се наслаждавате на разнообразна музика и ви пести ценно време за честа смяна на компактдискове.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува