Мини аудиосистема

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Възпроизвеждане на Video CD и MP3-CD

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Караоке за безкрайно караоке забавление у дома

  Караоке за безкрайно караоке забавление у дома

  Караоке функцията на вашия DVD плейър ви осигурява безкрайно забавление и максимално удоволствие от звука и пеенето. Можете да подобрите изпълнението си като добавите "ехо" ефект към гласа си. Регулаторите за избор на гама ви позволяват да изберете оптимална гама за вашия гласов диапазон.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува