Мини аудиосистема

  Мини аудиосистема

  Върховно удоволствие от звука

  Обърнете внимание на привлекателната мини Hi-Fi система FWC330, която предлага превъзходен и богат звук. Ще ви хареса колко е лесна за работа и управление, просто се облегнете, отпуснете се и се наслаждавайте всеки ден на вашата музика по вашия любим начин!

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Върховно удоволствие от звука

 • Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  С устройството за смяна на 3 диска можете във всеки момент да избирате между три различни компактдиска в устройството. Тази удобна функция ви позволява да се наслаждавате на разнообразна музика и ви пести ценно време за честа смяна на компактдискове.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • 3-степенно динамично усилване на басите за плътното им възприемане

  3-степенно динамично усилване на басите за плътното им възприемане

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от ниво едно до ниво три – с натискането на един бутон! Можете да нагласите ниво на базите, което да отговаря на вашия стил.Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • 2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук

  2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува