USB флаш устройство

  USB 2.0 High-speed

  USB флаш устройство

  Лесно за използване, Plug & Play

  USB флаш устройството Philips Eject 2.0 предлага висока скорост на писане и четене, свързана с лесна и удобна употреба, благодарение на функцията за изваждане от Philips. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Лесно за използване, Plug & Play

Прехвърлете файловете във флаш-диск!

 • Моден USB диск с цветен дизайн

  Изберете своя моден цвят: жълто като канарче, розово като крем, пурпурен ултравиолет, зелен пелин електрическо синьо или оранжев изгрев, за да насмогнете на ежедневната необходимост от съхраняване и размяна на данни и усилите мощността на забавлението

 • Лесно отваряне и удобно тяло

  Маркировката и перфорациите на опаковката ви показват най-добрия начин да я отворите и бързо да достигнете до своята USB памет без излишни движения.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростен USB 2.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

 • Индикаторът за активност светва при копиране на файлове

  Привлекателна мека светлина ви показва, че устройството е свързано правилно и работи, като пулсира по-бързо при копиране на файлове към или от паметта му.

 • Капацитет за съхранение 8 GB за големи файлове с данни

  Полезните 8 GB ви дават капацитет за размяна и споделяне на много по-големи или повече файлове през USB порта на вашия настолен компютър или лаптоп.

 • Лесна и удобна функция за изваждане

  Никога повече не губете капачката! Без капачки, USB конекторът е вграден и скрит в дизайна на продукта. За да го използвате, трябва само да натиснете цветния бутон. Това ще накара USB конектора да се появи, след което включете паметта и слушайте!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува