Swarovski

Swarovski

USB памет

  Swarovski

  USB памет

  Дайте живец на вашите данни

  Функционалност до безкрай. Най-ярката фантазия. Отсега нататък сензационната връзка между Philips и Swarovski издига техниката до нови висини на забавлението. Името - то е Active Crystals. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Дайте живец на вашите данни

за документи, снимки и музика

 • Изцяло фасетиран асиметричен сенчесто-сребрист кристал

  В светлината на кристала нежно се преливат стил и лекота, благодарение на изцяло фасетирания асиметрично шлифован сенчесто-сребрист кристал. Когато е нужно нещо повече от практичност, новата USB памет Active Crystals дава живец на споделените данни.

 • Стилно бижу в красива полирана неръждаема стомана

  Функционалност до безкрай и най-ярка фантазия. Новата USB памет Active Crystals е със стилен и скъпоценен дизайн, изработен от полирана неръждаема стомана.

 • Красив аксесоар за окачване на шията и торбичка за съхранение

  Закачете USB паметта Active Crystals на аксесоара за окачване на врата и я носете със стилен чар на шията си. За предпазване на USB паметта Active Crystals е приложена специално направена чантичка.

 • Капацитет за съхранение 1GB за големи файлове с данни

  Свободният 1GB ще ви осигури достатъчно място за съхраняване, пренасяне и съвместно ползване на големи файлове, например документи, музика и снимки, през USB порта на компютъра или лаптопа.

 • Бърз пренос на данни с високоскоростен USB 2.0

  Високите скорости за пренос на данни значително съкращават времето на досадно изчакване, когато копирате големи мултимедийни файлове към или от твърдия диск на вашия компютър.

 • Споделяйте и съхранявайте до 250 песни и 1000 снимки

  Това стилно бижу е създадено за споделяне и съхраняване на до 250 песни и 1000 снимки, което го прави идеално за лична преносима и високопроизводителна употреба. От майката, носеща снимки на детето си, до предприемчивите бизнесдами, пренасящи файловете си - с изключителна лекота и удобство.

 • Приложен е специално разработен и лесен за използване софтуер

  Приложен е пълен софтуерен пакет, който се изпълнява автоматично от USB паметта Active Crystals и ви дава достъп до полезни функции като синхронизация на файлове и автоматично компресиране на файловете.

 • Защитете ценните си лични данни с парола

  Благодарение на защитата с парола, включително 256-битово шифроване с AES, ценните ви лични данни могат да бъдат предпазени от непозволен достъп само с използване на парола.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува